"Lievārdei/Fat Pipe" nervozi nākusi uzvara pār "RTU/Rockets"

15.01.2023

lielvarde_rockets_2023.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem otro uzvaru pār kārtas izcīnīja "Lielvārde/Fat Pipe", kas šovakar savā laukumā uzņēma turnīra tabulas pastarīti "RTU/Rockets" (Rīga). 48. minūtē rezultāts vēl bija neizšķirts (5:5), bet atlikušajā laikā trīs bezatbildes vārtus iemeta lielvārdieši, gūstot panākumu ar 8:5Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Oskars Tūtāns.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" savā laukumā uzņēma Rīgas "RTU/Rockets", kuru pirmā riņķa mačā pretinieku laukumā pieveica bez īpašām problēmām (7:3). Atbildes spēles 11. minūtē rīdzinieki bija jau izvirzījušies vadībā ar 2:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Mārtiņš Lapsiņš un Klāvs Štāls. Līdz pirmajām pārtraukuma laukuma saimnieki pēc Kārļa Stukāna un Nika Blumfelda metieniem atjaunoja neizšķirtu (2:2). Otrās trešdaļas laikā Lielvārdes florbolisti ieguva divu vārtu pārsvaru (5:3), bet pēdējā perioda sākumā pēc Klāva Štāla un Rainera Miķelsona goliem rezultāts jau atkal kļuva neizšķirts (5:5). Atlikušajā laikā vārus guva tikai lielvārdieši – Edgars Ričards Gremze un Iļja Taratutins panāca 7:5, bet pamatlaika pēdējā minūtē vārtsarga Laura Kārkliņa piespēli rezultatīvi izmantoja Lielvārdes komandas kapteinis Juris Sandis Jēgers, kurš bumbiņu ieraidīja tobrīd tukšajos Rīgas komandas vārtos. "Lielvārde/Fat Pipe" varēja svinēt smagi nākušu uzvaru ar 8:5.

 

Labākā spēlētāja balva uzvarētāju sastāvā tika pasniegta Aivim Kusiņam, kurš pie rezultativitātes punktiem gan netika. 2 (1+1) punkti Jurim Sandim Jēgeram, divus vārtus guva Iļja Taratutins, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Oskars Tūtāns. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Lielvārdes florbola audzēkni Raineru Miķelsonu, kurš šajā mačā guva vienus vārtus. Divi goli Klāvam Štālam, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Mārtiņš Lapsiņš. "Lielvārde/Fat Pipe" pēc šīs panākuma ar 21 punktu nostiprinājās turnīra tabulas 7. vietā, bet Rīgas "RTU/Rockets" joprojām tikai četri punkti un attiecīgi pēdējā pozīcija.

 

Foto: Anita Stukāne


JUGLASCIEMS