Rīgas "NND/RJTC" svin vēl vienu uzvaru Tallinā

11.12.2022

nndrjtc_reke.jpg

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā divu dienu laikā pie otra panākuma tikusi Rīgas komanda "NND/RJTC", kas šodien pretinieču laukumā vēlreiz pieveica "Sparta Tallinn" florbolistes - 9:7. Rezultatīvākā starp rīdziniecēm ar 5 (3+2) punktiem bija Marta Reke.

 

Vakar rīdzinieces Tallinā uzvarēja ar 6:3, bet šīsdienas mačs bija daudz rezultatīvāks. Pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (1:1). Uz mājinieces Sirli Nellisas vārtu guvumu ar golu atbildēja Klinta Rovīte. Otrās trešdaļas sākumā latvietes izvirzījās vadībā ar 3:1, bet līdz otrajam pārtraukumam tallinietes spēja atjaunot uz rezultātu tablo līdzsvaru – 4:4. 57. minūtē pēc Martas Rekes vārtu guvuma mūsu komanda ieguva triju vārtu pārsvaru – 8:5. Atlikušajā laikā tika gūti vēl trīs vārti, bet "NND/RJTC" nosargāja uzvaru ar 9:7.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Elīna Dīce, kurai šajā mačā 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Divus vārtus guva Anna Mūrniece, pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Klinta Rovīte un Karīna Saidova, bet rezultatīvākā ar 5 (3+2) punktiem bija Marta Reke. Par labāko starp tallinietēm atzina Merli Suvari, kura izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm. Pēc šīs uzvaras komandai "NND RJTC" turnīra tabulā ir jau 21 punkts, bet joprojām 2. vieta, jo Kocēnu "Rubenei" ir par vienu punktu vairāk. "Sparta Tallinn" joprojām desmit punktu un pēdējā pozīcija.

JUGLASCIEMS