BLINDSAVE vārtsargu nometne atgriežas Kuldīgā

13.06.2022

blindsavenometne2022.png

Pēc divu gadu pārtraukuma pasaulē lielākā florbola vārtsargu nometne "BLINDSAVE goalie camp 2022" šovasar notiks Kuldīgā no 29. līdz 31. jūlijam. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šī nometne notiks ne vien jaunā vietā, bet tā būs gan garāka, gan tajā būs daudz detalizētāka treniņu programma.

 

Atšķirībā no iepriekšējām vārtsargu nometnēm, šajā BLINDSAVE vārtsargu nometnē būs jauns treneru korpuss, kas pārsvarā sastāvēs no pieredzējušiem florbola vārtsargu treneriem, kuri ikdienā strādā ar virkni vadošo klubu vārtsargiem un izlasēm. Tāpat ar dalībniekiem strādās labākie pašmāju vārtsargu eksperti: ilggadējais Latvijas vīriešu izlases vārtsargs Jānis Salcevičs un izlases vārtsargu treneris Andis Blinds. Šī būs lieliska iespēja visiem vārtsargiem gūt starptautisku pieredzi un trenēties kopā ar vieniem no labākajiem pasaules florbola vārtsargu treneriem.


Pašreizējais Latvijas vīriešu florbola izlases vārtsargu treneris un "BLINDSAVE goalie camp" nometnes organizators Andis Blinds: "Atšķirībā no citiem gadiem, 2022. gada nometne būs intensīvāka ar 8 stundu ilgāku treniņu procesu. Mēs ļoti plaši sadarbojamies ar pasaules vadošajiem florbola vārtsargu treneriem, tāpēc šoreiz nolēmām, ka ir pienācis laiks visus šos profesionāļus apvienot vienuviet BLINDSAVE nometnē, lai nodrošinātu pilnvērtīgu vārtsargu treniņu procesu. Atgādināšu, ka nometnē var piedalīties ikviens vārtsargs, kurš sasniedzis desmit gadu robežu. Turklāt, tā kā šogad ir BLINDSAVE 10 gadu jubileja, nometnes laikā tās dalībniekiem ir paredzēti dažādi pārsteigumi."


Kopā ar pasaules augstākās klases florbola vārtsargu treneriem nometnē tiks attīstītas tādas prasmes kā pozīcijas izvēle un pārvietošanās, spēles lasīšana, kā arī notiks video treniņi. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas, dalībniekus sagaida arī īpaši reakcijas ātruma un koordinācijas treniņi.


Dalības maksa nometnei ir 295 EUR un tajā ir iekļauts pilnīgi viss, tai skaitā nakšņošana viesnīcā, ēdināšana un nometnes T-krekls. Lai pieteiktos nometnei, ir jāaizpilda pieteikšanās forma, kura pieejama mājas lapā: www.blindsavefloorball.com/camp.


Iepriekšējā BLINDSAVE vārtsargu nometnē, kas notika pirms pandēmijas 2019.gadā, piedalījās vairāk nekā 100 vārtsargi no vairāk kā 15 dažādām valstīm, tostarp, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Šveices, un pat Jaunzēlandes.


Jautājumu gadījumā sazināties izmantojot: info@blindsave.com, www.facebook.com/blindsave vai pa telefonu: 26533599.

 

 

SF
JUGLASCIEMS