Sestajā derbijā uzvar FK "Ķekava"

16.02.2020

kekava_gols_019.jpg

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle – jau sesto reizi šajā sezonā nūjas krustoja viena novada divas komandas – FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs". Ar 8:3 uzvarēja "Ķekava", kuras labā pa četriem rezultativitātes punktiem guva Klinta Mārtiņjēkaba un Kristiāna Elizabete Krūmiņa.

 

Līdz šim savstarpējās spēlēs krietni labāk bija veicies "Ķekavai", kas uzvarēja četros no pieciem mačiem – 6:4, 11:6, 8:2 un 7:6. "Ķekavas Bulddogs" visā regulārajā turnīrā līdz šim bija svinējusi tikai vienu panākumu, bet tas bija tieši mačā pret novadniecēm – 9:4.

 

Šīsdienas spēles rezultātu pirmā perioda vidū atklāja FK "Ķekava" kapteine Elīza Elizabete Bērziņa – 1:0, tā noslēdzās pirmā trešdaļa. Spēles vidū "Ķekava" jau bija izvirzījusies vadībā ar 3:0. Tikai 31.minūtē pirmos vārtus guva "Ķekavas Bulldogs", kuras rindās izcēlās tās uzbrukuma līdere Līga Vancāne – 1:3. Tomēr pēc otrā perioda "Ķekavai" bija jau četru vārtu pārsvars (5:1), bet visā spēlē tika svinēta pārliecinoša uzvara ar 8:3.

 

Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Klinta Mārtiņjēkaba un Kristiāna Elizabete Krūmiņa. Divi goli Elīzai Elizabetei Bērziņai, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Viktorija Kuročkina un Agnese Broliša. Labākās spēlētājas balva tika viņu komandas biedrenei Katrīnai Katei Fībigai, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Par labāko komandā "Ķekavas Bulldogs" tika atzīta vārtsardze Dana Gulbe, kura atvairīja 44 no 52 pretinieču metieniem. Viņas komandas biedrenei Līgai Vancānei 3 (2+1) rezultativitātes  punkti. Pēc šīs uzvaras vicelīderei "Ķekavai" turnīra tabulā ir jau 28 punkti, bet "Ķekavas Bulldogs" ar četriem punktiem ieņem pēdējo vietu.

SF
JUGLASCIEMS