"BLINDSAVE vārtsargu nometne" pirmo reizi notiks Liepājā

12.02.2020

wblindsave.jpg

Šovasar jau astoto gadu pēc kārtas, no 3. līdz 5. jūlijam, pirmo reizi Liepājā notiks pasaulē lielākā florbola vārtsargu nometne "BLINDSAVE goalie camp 2020". Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šī nometne notiks ne vien jaunā vietā, bet tā būs gan garāka, gan tajā būs daudz jaudīgāka treniņu programma.

 

Kā ierasts, BLINDSAVE vārtsargu nometnes treneri būs gan pasaules labākie vārtsargi, piemēram, Patriks Āmans (Zviedrija), Paskāls Meiers (Šveicei), gan florbola vārtsargu treneri. Tāpat ar dalībniekiem strādās labākie pašmāju vārtsargu eksperti: Latvijas vīriešu izlases vārtsargs Jānis Salcevičs un izlases vārtsargu treneris Andis Blinds. Šī būs lieliska iespēja visiem vārtsargiem gūt starptautisku pieredzi un trenēties internacionālā gaisotnē kopā ar pasaules labākajiem vārtsargiem.


Pašreizējais Latvijas vīriešu florbola izlases vārtsargu treneris un "BLINDSAVE goalie camp" nometnes organizators Andis Blinds: "Atšķirībā no citiem gadiem, 2020. gada nometne būs intensīvāka ar 8 stundu ilgāku treniņu procesu. Treniņi lielākoties tiks aizvadīti gan Liepājas Olimpiskā Centra sporta kompleksā, gan manēžā, kā arī ir paredzēti treniņi netālu esošajā jūras pludmalē. Šoreiz izvēlējāmies nometni organizēt Liepājā pateicoties sadarbībai ar vietēju Florbola klubu FK “Kurši” un pilsētas izcilajiem apstākļiem, kas nesen pierādīja sevi aizvadītajā pasaules čempionāta florbolā vīriešiem kvalifikācijas turnīrā, kur Latvijas izlase izcīnīja ceļazīmi uz pasaules florbola čempionāta finālturnīru šī gada nogalē."


Kopā ar pasaules augstākās klases florbola vārtsargu treneriem nometnē tiks attīstītas tādas prasmes kā pozīcijas izvēle un pārvietošanās, spēles lasīšana, kā arī notiks video treniņi un apgūta vārtsargu psihologija. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas, dalībniekus sagaida arī īpaši reakcijas ātruma un koordinācijas treniņi.
BLINDSAVE vārtsargu nometnē 2019 gadā piedalījās vairāk par 100 vārtsargiem no vairāk kā 15 dažādām valstīm. Šobrīd uz 2020. gada nometni ir pieteikušies jau vairāk kā 40 dalībnieku no vairāk kā 10 dažādām valstīm, tostarp Somijas, Zviedrijas, Šveices, Čehijas, Norvēģijas, Latvijas un Jaunzelandes.


Dalības maksa nometnei ir 195 EUR un tajā ir iekļauts pilnīgi viss, tai skaitā nakšņošana viesnīcā un ēdināšana. Lai pieteiktos nometnei, ir jāaizpilda pieteikšanās forma: https://blindsavefloorball.com/camp.


Jautājumu gadījumā sazināties izmantojot: info@blindsave.com, www.facebook.com/blindsave vai pa telefonu: 26533599.

 

SF
JUGLASCIEMS