Cēsu "Lekrings" viegli paņem trīs punktus no "Bauskas"

18.01.2020

lekrings_019.jpg

ELVI florbola līgas līdervienība "Lekrings" (Cēsis) šovakar viesojās pie pastarītes "Bauskas", ko sagrāva ar 12:2. Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā bija Gints Bērtulis, kuram 3 (2+1) punkti.

 

"Lekrings" regulārā turnīra pirmā apļa spēlē, kad "Bausku" uzņēma Cēsīs, guva savu šīs sezonas graujošāko uzvaru – 17:2. Šī vakara mačā, kas notika baušķenieku laukumā, rezultātu jau 1.minūtē atklāja mājinieku komandas spēlētājs Kristiāns Čakāns – 1:0. Cēsu komanda gan nekavējās droši pārņemt vadības grožus – pēc pirmā perioda viesi atradās vadībā ar 6:1, divus golus iemeta Krišs Treimanis, bet pa vienam – Andris Rajeckis, Jorens Malkavs, Jānis Rajeckis un Gints Bērtulis. Otrās trešdaļas laikā "Lekrings" vē, nedaudz palielināja savu pārsvaru (7:1), bet galarezultātā savus pretiniekus sakāva ar 12:2.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Kevins Šmits, kuram šajā mačā 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Tieši tikpat punktu arī Tomam Rīsmanim, Andrim Rajeckim un Jānim Rajeckim. Divus vārtus guva Krišs Treimanis, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Gints Bērtulis. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma Gustavs Pļevoks, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Cēsu "Lekrings" pēc šīs uzvaras ar 40 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, bet Bauskas florbolisti joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā vietā.

SF
JUGLASCIEMS