"Rubene" pirmo reizi jau pamatlaikā uzvar FK "NND"

23.01.2016

rubenes13.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm Kocēnu "Rubene" šovakar savā laukumā uzņēma turnīra debitanti FK "NND", ko līdz šim jau divas reizes bija uzvarējusi, bet tikai pagarinājumā. Šoreiz kocēnietes uzvaru svinēja jau pamatlaikā - 9:6, rezultatīvākā ar 5 (4+1) punktiem viņu rindās bija Liene Adamane.

 

Kocēnu "Rubene", kam šobrīd pieder ELVI florbola līgas sievietēm čempiones tituls, šosezon jau divas reizes bija tikusies ar līgas jaunpienācēju FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna", bet abos mačos panākums tika gūts tikai papildlaikā, tādejādi pazaudējot divus vērtīgus punktus. Arī šovakar savā laukumā kocēnietēm neklājās nemaz tik viegli, jo tieši viešņas Alises Kazaines personā bijā tās, kuras atklāja rezultātu - 1:0, pēc pirmā perioda uz tablo kaujiniecisks neizšķirts - 3:3. Otrās trešdaļas laikā mājiniecēm, pateicoties trim Lienes Adamanes goliem, izdevās izvirzīties vadībā ar 7:5, bet pēdējā periodā viņas ielaida tikai vienu golu, pašas raidīdamas rīdzinieču cietoksnī vēl divas bumbiņas - 9:6.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta Paula Egle, kuras kontā viens vārtu guvums, bet rezultatīvākās viņas komandā bija Edīte Bankava ar 4 (2+2) punktiem un Liene Adamane, kura 5 (4+1) punkti. Labākās spēlētājas balvu Rīgas komandā saņēma Ieva Priede, kura guva četrus vārtus. Kocēnu "Rubenei" pēc šīs uzvaras ir 25 punkti un 2.vieta turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS