Talsenieki pret "Kuršiem" pārtrauc zaudējumu sēriju

16.01.2016

talsi_2016.jpg

Komanda "Talsi/Krauzers" pirms šīvakara spēles pret Liepājas "Kuršiem" ELVI florbola līgā vīriešiem bija piedzīvojusi sešus zaudējumus pēc kārtas. Savā laukumā talseniekiem izdevās pārtraukt nepatīkamo sēriju, svinot uzvaru 9:7, ar 6 (5+1) punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Jānis Ragovskis.

 

Talsu komanda pirms šīvakara spēles savā laukumā pret Liepājas "Kuršiem" bija piedzīvojusi sešus zaudējumus pēc kārtas. Šajā mačā rezultātu jau 5.minūtē atklāja liepājnieki Ginta Siliņa personā (1:0), tomēr pēc pirmajām 10 minūtēm vadībā ar 3:2 atradās talsenieki. Līdz pirmajam pārtraukuma atlikušo laiku veiksmīgāk aizvadīja viesi, kuri spēja izvirzīties vadībā ar 5:3. Otrajā trešdaļā savu divu vārtu pārsvaru nosargāja "Kurši" (6:4), toties pēdējā periodā daudz veiksmīgāk darbojās talsenieki, kuri 52.minūtē izvirzījās vadībā ar 7:6, bet visā mačā svinēja uzvaru ar 9:7.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Jānis Ragovskis, kuram šajā mačā 6 (5+1) punkti. Trīs rezultatīvas piespēles Oskara Sidras kontā, bet pa diviem punktiem guva Krišs Treimanis un Matīss Jansons. Labākā spēlētāja balvu liepājnieku rindās saņēma Ričards Dēvits, kurš izcēlās ar "hat-trick", bet pa diviem punktiem guva Gints Siliņš, Rolands Kovaļevskis un Edgars Freimanis. "Talsi/Krauzers" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 20 punktu un jau 9.vieta.


JUGLASCIEMS