"Bauska" burtiski saplosa "Irlavu/Avant"

15.05.2021

holsts_elvis.jpg

Viena ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šovakar notika Bauskā, kur vietējā komanda "Bauska" uzņēma "Irlavu/Avant". Baušķenieki, kas turnīra tabulā ieņem tikai priekšpēdējo pozīciju, ja pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar 5:0, bet galarezultātā savus pretiniekus sagrāva ar 11:4. Uzvarētāju komandas vārtsargs Elvis Holsts atvairīja 49 no 53 pretinieku metieniem.

 

"Bauskai" līdz šīsdienas spēlei bija tikai divas uzvaras, toties 17 zaudējumi, tostarp arī "Irlavai/Avant" – 0:6. Bauskā notikušo atbildes spēli izcili sāka laukuma saimnieki, kas jau pirmo 14 minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 5:0. Pa bumbiņai viesu vārtos ieraidīja Gustavs Pļevoks, Nikita Maksurovs, Felikss Žieds, Valdis Vāvers un Aivis Barkovskis. Pēc pirmā perioda rezultāts bija 5:1, jo Irlavas komandas rindās ar vārtu guvumu izcēlās Renārs Stančiks. Otrās trešdaļas laikā "Bauska" panāca jau 8:2, bet visā mačā triumfēja ar 11:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Nikita Maksurovs, kurš šajā mačā izcēlās ar "hat-trick". Pa trim rezultativitātes punktiem arī viņa komandas biedriem Valdim Vāveram Feliksam Žiedam un Aivim Barkovskim, bet 2 (1+1) punkti Kasparam Čakānam. Irlavas komandas sastāvā ar diviem goliem izcēlās Renārs Stančiks. Pēc šīs uzvaras Bauskas komandai turnīra tabulā jau desmit punktu, bet joprojām 11. vieta. "Irlava/Avant" ar 31 punktu atrodas 7. vietā.

SF
JUGLASCIEMS