"Ķekava" savā laukumā atzīst ulbrokiešu pārākumu

06.11.2020

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Jau otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Ķekava", kas šovakar savā laukumā ar 7:16 piekāpās komandai "Oxdog Ulbroka". Uzvarētāju labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Daniels Jānis Anis un Niks Ķuzulis.

 

Iepriekšējā kārtā zaudējumu bija piedzīvojusi gan "Ķekava", kas viesos ar 3:4 atzina komandas "Lielvārde/Fat Pipe", gan "Oxdog Ulbroka", ko ar 9:3 sagrāva "Irlava/Avant". Abu komandu savstarpējās spēles, kas notika Ķekavā, rezultātu jau 2. minūtē atklāja Daniels Jānis Anis, kurš atgriezies no leģionāra gaitām Čehijā, - 1:0. 3. minūtē mājinieku uzbrukuma līderis Klāvs Jansons atjaunoja neizšķirtu (1:1), tomēr jau pirmā perioda laikā viesi paspēja izvirzīties vadībā ar 5:2. Otrās trešdaļas laikā ulbrokieši ieguva piecu vārtu pārsvaru (9:4), bet visā spēlē "Oxdog Ulbroka" izrādījās pārāka ar 16:7.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Valteru Lapiņu, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Divas piespēles arī Ričardam Dēvitam, 2 (1+1) punkti Daniela Tvoronoviča kontā, bet divus vārtus guva Atis Blinds. Pa trim punktiem Matīsam Teperam un Matīsam Kristianam Morozovam, 4 (1+3) punktus sakrāja Kaspars Šķēls, bet rezultatīvākie ar pieciem punktiem katram bija Daniels Jānis Anis un Niks Ķuzulis. Ķekavas komandas labā 5 (1+4) punktus guva Klāvs Jansons, bet pa diviem punktiem Ginta Klēģera, Endija Kleistrova un Kristapa Laugaļa kontā. Laugalis saņēma labākā spēlētāja balvu. Pēc šīs spēles komandai "Ķekava" joprojām 18 punktu, bet turnīra tabulā tā atkāpās uz 3. vietu. Ulbrokas florbolisti ar 17 punktiem pakāpās uz ceturto pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS