"Patiess Sports" konference tiešsaistē

27.05.2020

anti.jpg

Šī gada 5.jūnijā tiešsaistē norisināsies Latvijas Antidopinga biroja rīkotā otrā "Patiess Sports" konference. Pasākuma saturs veidots ar mērķi, lai visi sportā iesaistītie, varētu iegūt praktiskas idejas, kuras droši un efektīvi izmantot treniņu procesā, pilnveidojot savus un audzēkņu talantus. Konferencē uzstāsies tādi speciālisti, kā kardiologs Ainārs Rudzītis, psihoterapeite Laura Valaine, endokrinoloģe Una Gailiša, hepatoloģe Ieva Tolmane, psihologs Jānis Grants, Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases treneris – mehāniķis Mārtiņš Rubenis, Latvijas Hokeja valstsvienības treneris Artis Ābols un citi.

 

Konferences dalībniekiem būs iespēja dzirdēt jaunākās pētījumu atziņas par sportā aizliegto vielu ietekmi uz dažādām organisma sistēmām, daļa konferences būs veltīta tam, ko darīt trenerim, lai jaunie sportisti spētu līdzsvarot sportu un sadzīvi, veselīgi trenējoties, vienlaikus mazinot iespēju nonākt negodīga sporta riska zonā. Diskusiju laikā ar savu pieredzi dalīsies arī paši sportisti.

 

Konferences nobeigumā diskusijās iesaistīsies sponsori un valsts sporta politikas veidotāji, lai atbildētu uz būtisku jautājumu - sponsoru loma sabiedrības un sportistu priekšā?

 

Konferences moderators - sporta žurnālists Dāvids Ernštreits.

 

Konferences programma (.pdf)

 

Reģistrācija konferencei

SF
JUGLASCIEMS