"Lielvārde/Fat Pipe" rezultatīvā cīņā uzvar Bauskā

30.09.2023

lielvarde_gols_23.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra tabulas vicelīderes godu atguvusi pašreizējā čempione "Lielvārde/Fat Pipe", kas šovakar pretinieku laukumā rezultatīvā spēlē ar 13:8 pieveica "Bausku". Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Niks Blumfelds.

 

Lielvārdes komandai pirms spēles Bauskā trijās spēlēs bija divas uzvaras un viens zaudējums, bet baušķeniekiem situācija pilnīgi pretēja – viens panākums un divas neveiksmes. Abu komandu savstarpējā mača rezultātu jau 2. minūtē ar precīzu metienu atklāja lielvārdietis Oskars Tūtāns (1:0). Pirmā perioda vidū viesu aizsargs Klāvs Kaspars komandas "Lielvārde/Fat Pipe" pārsvaru dubultoja – 2:0. 12. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja baušķenieki Kristiāna Čakāna personā – 1:2. Tomēr pēc pirmās trešdaļas vērā ņemams pārsvars viesiem – 5:1. Otrā perioda sākumā lielvārdieši panāca pat 7:1, bet tad laukuma saimnieki sāka atspēlēties, līdz otrajam pārtraukumam samazinot pretinieku pārsvaru – 5:9. Pēdējās trešdaļas pašā sākumā "Bauska" guva vēl divus vārtus, panākot jau 7:9. Tomēr intriga drīz vien zuda un galarezultātā "Lielvārde/Fat Pipe" svinēja samērā pārliecinošu panākumu ar 13:8.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Niks Blumfelds. Pa četriem rezultativitātes punktiem sakrāja Oskars Tūtāns un Kārlis Degins, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Sandis Mihailovskis, kura kontā "hat-trick". 2 (1+1) punkti Armandam Savinam. Par labāko starp Bauskas florbolistiem atzina Kristiānu Čakānu, kurš guva trīs vārtus. Rezultatīvāks par viņu bija tikai Everts Janušauskis ar 4 (1+3) punktiem. 3 (1+2) rezultativitātes punkti Valdim Valteram Vanagam, bet Pēteris Zeltiņš sakrāja 2 (1+1) punktus. Pēc šīs uzvaras "Lielvārde/Fat Pipe" turnīra tabulā ar deviņiem punktiem pakāpās uz 2. vietu turnīra tabulā, bet "Bauskai" joprojām divi punkti un priekšpēdējā pozīcija.

JUGLASCIEMS