1. līgas bronzu izcīna "Rīgas Lauvu" meitenes

07.04.2024

940a9770.jpg

Šodien Lielvārdes sporta centrā Latvijas čempionāta florbolā 1. līgas sieviešu turnīrā kausu par trešo vietu un bronzas medaļas izcīnīja komanda "Rīgas Lauvas", kas mačā pret "NND/RJTC" (Rīga) otrās trešdaļas sākumā vēl zaudēja ar 1:3, bet spēles turpinājumā guva septiņus bezatbildes vārtus un triumfēja ar 8:3. Pa trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Katrīna Kate Fībiga un Linda Dadajeva.

 

Šīs spēles rezultāts tika atklāts pēc tieši astoņām nospēlētām minūtēm, kad precīzi meta "NND/RJTC" florboliste Paula Loreta Kokina – 1:0. "Rīgas Lauvām" vajadzēja tika septiņas sekundes, lai Patrīcija Kubuliņa atjaunotu neizšķirtu – 1:1. Tomēr pēc pirmā perioda "NND/RJTC" atkal bija vienu vārtu pārsvars (2:1), bet otrās trešdaļas sākumā rezultāts kļuva jau 3:1. Grūti iedomāties, bet tas komandai "NND/RJTC" bija pēdējais vārtu guvums gan šajā spēlē, gan šosezon. Toties "Rīgas Lauvas" jau otrās trešdaļas laikā pārņēma vadības grožus ar 4:3, bet pēdējā periodā guva vēl četrus vārtus, svinot pārliecinošu uzvaru ar 8:1 un iegūstot savā īpašumā bronzas medaļu.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta Anete Gaile, kura šajā mačā guva divus vārtus. Divi goli arī Patrīcijai Kubuliņai, bet rezultatīvākās ar trim punktiem katrai bija Katrīna Kate Fībiga un Linda Dadajeva. Labākās spēlētājas balvu komandā "NND/RJTC" saņēma Māra Ozoliņa, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Paula Loreta Kokina.


JUGLASCIEMS