Cēsu "Lekrings" sagādā pirmo zaudējumu "Valmierai"

25.09.2020

lekrings_020_kom.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem jaunajā sezonā pirmo zaudējumu piedzīvojusi FBK "Valmiera", kas šovakar Cēsīs ar 6:9 atzina vietējās komandas "Lekrings" pārākumu. Savukārt cēsniekiem tā bija otrā uzvara divās spēlēs. Uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Jorens Malkavs.

 

Cēsīs šovakar nūjas krustoja divas komandas, kas līdz šim bija izcīnījušas pa uzvarai – vietējā "Lekrings" un FBK "Valmiera". Jau 2. minūtē rezultātu atklāja mājinieks Bruno Beķeris (1:0), bet jau 4. minūtē valmierietis Edvards Voldemārs Kažmers ar precīzu metienu atjaunoja neizšķirtu – 1:1. Pēc pirmā perioda Cēsu florbolistiem bija divu vārtu handikaps – 4:2. Otrās trešdaļas gaitā laukuma saimnieki savu pārsvaru pat dubultoja (8:4), bet galarezultātā "Lekrings" svinēja uzvaru ar 9:6.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (3+2) punktiem bija Jorens Malkavs, kurš saņēma arī labākā spēlētāja balvu. Viņa komandas biedram Andrim Rajeckim 3 (2+1) punkti, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Bruno Beķeris un Toms Rīsmanis. Par labāko starp valmieriešiem atzina Raiti Ozolu, kurš izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Divi goli Daniela Urbanoviča kontā, bet Mārtiņš Broks un Pāvels Semjonovs guva pa 2 (1+1) punktiem.

 

Videointervijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS