Liepājniekiem tradicionāli vājš 3. periods un sezona beigusies

08.03.2020

ulbroka_disereits_19.jpg

Par pirmo ELVI florbola līgas vīriešiem pusfinālisti kļuvusi komanda "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas arī ceturtajā ceturtdaļfināla spēlē tieši pēdējā periodā bija ievērojami labāka par "Kurši/Ekovalis", gūstot piecus bezatbildes vārtus un uzvarot ar 7:2, 3 (1+2) rezultativitātes punktus sakrāja Eduards Stūre. Sērijā ulbrokieši triumfēja ar 4:0.

 

Jau trijās iepriekšējās šīs sērijās spēlēs Liepājas komanda "Kurši/Ekovalis" pret Ulbrokas komandu pēdējā perioda sākumā vai nu bija panākusi neizšķirtu, vai pat atradās vadībā, tomēr maču galotnes vienmēr labāk aizvadīja pretinieki, kuri uzvarēja ar 8:6, 6:4 un 6:5. Izņēmums nebija arī šovakar liepājnieku laukumā notikusī cīņa. Pirmajā periodā rezultātu atklāja mājinieks Ričards Dēvits (1:0). Spēles vidū Kaspars Klamers panāca jau 2:0, bet līdz otrajam pārtraukumam ulbrokieši Daniels Tvoronovičs un Kārlis Jānis Petrovskis atjaunoja neizšķirtu – 2:2. Pēdējā trešdaļā laukumā dominēja viesi - "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" guva piecus bezatbildes vārtus, mačā gūstot panākumu ar 7:2, bet visā sērijā triumfējot ar 4:0.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Eduards Stūre, kurš ar 3 (1+2) punktiem bija rezultatīvākais. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Atis Blinds un Daniels Tvoronovičs. Vērtīgākā spēlētāja balvu Liepājas komandā saņēma pirmo vārtu autors Ričards Dēvits. Līdz ar to Liepājas komandai sezona noslēgusies, bet ulbrokieši gaidīs savus pretiniekus pusfinālā. Tie noskaidrosies sērijā starp Lielvārdes un Talsu komandām, šobrīd sērijā vadībā ar 3:1 izvirzījusies "Lielvārde/Fat Pipe".

SF
JUGLASCIEMS