Ulbrocieši sērijas otrajā spēlē uzvar "Valmieru/Betsafe"

17.03.2024

smits_ulb_2023.png

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijas otrajā spēlē, kas notika šovakar Ulbrokas sporta kompleksā, komanda "FS Masters/Ulbroka" ar 12:7 uzvarēja "FBK Valmiera/Betsafe". Uzvarētāju labā četrus vārtus guva Rolands Kovaļevskis. Rezultāts sērijā – 2:0.

 

"FS Masters/Ulbroka" ceturtdaļfināla sērijā ar 4:0 uzvarēja "Irlavu", bet "FBK Valmiera/Betsafe" ar 4:3 pārspēja regulārā turnīra uzvarētāju "Rubeni"(Kocēni). Vakar abas komandas Ulbrokā aizvadīja sērijas pirmo spēli, ar 7:1 uzvarēja laukuma saimnieki.

 

Ja vakar Ulbrokas florbolisti pirmos vārtus guva tikai otrā perioda izskaņā, tad šovakar tieši viņi bija tie, kas atklāja mača rezultātu. Jau 2. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Emīls Jančevskis – 1:0. Valmieriešiem izdevās atbildēt ar golu, turklāt brīdī, kad viņi cīnījās skaitliskajā mazākumā – 1:1. Vārtus guva Ralfs Matīss Balodis. Tomēr jau pirmajā periodā Ulbrokas komanda ieguva triju vārtu pārsvaru – 6:3. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 8:4, bet visā spēlē "FS Masters/Ulbroka" uzvarēja ar 12:7.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā ar četriem vārtu guvumiem bija Rolands Kovaļevskis. Pa 3 (1+2) rezultativitātes punktiem sakrāja Toms Bitmanis, Kristers Babris un Matīss Kristiāns Morozovs. Par labāko spēlētāju tika atzīts divu vārtu autors Emīls Jančevskis. 2 (1+1) rezultativitātes punkti Nikolasa Rukovišņikova kontā. Labākā spēlētāja balvu Valmieras komandā saņēma Gvido Lauga, kurš iemeta divus golus. Divi vārtu guvumi arī Mārtiņam Brokam, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Ralfs Matīss Balodis. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām "FS Masters/Ulbroka" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Sērijas trešā spēle notiks 23. martā pulksten 18.00 Valmieras Olimpiskajā centrā.

JUGLASCIEMS