Rīgas "NND/RJTC" vēlreiz sakauj "Ķekavu"

17.03.2024

nnd_g_023.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm Superfināla virzienā pārliecinoši dodas regulārā turnīra uzvarētāja "NND/RJTC", kas šovakar Rīgā arī pusfināla sērijas otrajā mačā pamatīgi sakāva FK "Ķekava" florbolistes (8:2), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Annai Mūrniecei šajā mačā 6 (4+2) rezultativitātes punkti.

 

Vakar, 16. februārī, Rīgas "NND/RJTC" un FK "Ķekava" aizvadīja pusfināla sērijas pirmo spēli. Rīdzinieces savā laukumā sakāva ķekavietes ar 11:1. Šodien abas komandas vēlreiz krustoja nūjas "NND/RJTC" laukumā.

 

Pirmā perioda laikā vadībā ar 2:0 izvirzījās "NND/RJTC", kuras labā pa golam iemeta Klinta Rovīte un Anna Mūrniece. 24. minūtē ar golu atbildēja ķekaviete Patrīcija Kubuliņa (1:2), bet pēc otrās trešdaļas vadībā ar 3:1 joprojām atradās Rīgas florbolistes. Pēdējā periodā laukuma saimnieces guva piecus vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 8:1. Ķekavietēm vēl izdevās atbildēt ar vienu vārtu guvumu, tomēr pārliecinošu uzvaru ar 8:2 svinēja "NND/RJTC", kas sērijā līdz vienas komandas trim panākumiem izvirzījās vadībā ar 2:0.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Anna Mūrniece, kura ar 6 (4+2) punktiem bija arī rezultatīvākā. Divus golus iemeta Marta Reke, bet pa 2 (1+1) rezultativitātes punktiem sakrāja Loreta Nemiro un Klinta Rovīte. Par labāko starp ķekavietēm atzina Lieni Leiti, kuras kontā viena rezultatīva piespēle. Sērijas trešā spēle notiks 23. martā pulksten 16.00 ķekaviešu laukumā.

JUGLASCIEMS