Uzsākta biļešu tirdzniecība uz ELVI florbola līgas Superfinālu

01.03.2024

wraksts.png

13. aprīlī "Arēna Rīga" uzņems Latvijas florbola sezonas centrālo notikumu - ELVI florbola līgas Superfinālu. Biļetes uz pasākumu ir iespējams iegādāties tikai iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv.

 

ELVI florbola līgas sezonas gaidītākais notikums - spēles par medaļām un čempionu kausiem arī šogad norisināsies "Arēnā Rīga".


Laukumā redzēsim četras spēcīgākās ELVI florbola līgas vīriešiem komandas - pusfināla sēriju zaudētājas sacentīsies par bronzas godalgām, bet uzvarētājas, vakara centrālajā mačā, cīnīsies par zeltu un Latvijas čempionu titulu.


"Arēnā Rīga" sacentīsies arī dāmas - finālspēlē tiks noskaidrotas ELVI florbola līgas sievietēm čempiones.


Pasākuma programmā ir iekļauts vīriešu 1. līgas fināls, kurā tiks noteikta valsts otrā spēcīgākā turnīra labākā komanda.


Florbola Superfināls - tās būs ne tikai četras aizraujošas un spraigas spēles, bet arī līdzjutējus izklaidējošs šovs ar dažādiem priekšnesumiem un pārsteigumiem.


Ieeja "Arēnā Rīga" no pulksten 10.15.

- Pulksten 11.00 ELVI florbola līgas sievietēm finālspēle.
- Pulksten 14.00 Vīriešu 1. līgas finālspēle
- Pulksten 17.00 ELVI florbola līgas vīriešiem spēle par 3. vietu
- Pulksten 20.00 ELVI florbola līgas vīriešiem finālspēle

 

Biļetes uz ELVI florbola līgas Superfinālu ir nopērkamas šeit.


Biļete derīga vienreizējam pasākuma apmeklējumam. Atkārtotai ieejai, būs iespējams iegādāties aproci par 1.00 EUR suvenīru stendā pie B ieejas.


Bērniem līdz 7 g.v. (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu - ieeja bez maksas.


Personām, kuras nav sasniegušas 16 gadu vecumu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu - 5.00 EUR. Sektoros 111 pa kreisi, 112, 113, 114 pa labi, 102, 103, 104, 105 pa labi - biļetes ar vecuma atlaidi nav pieejamas.


Apmeklējums personai ratiņkrēslā ir bez maksas, pavadonim - 5.00 EUR (sektors 202).

JUGLASCIEMS