Sākusies pieteikšanās FAT PIPE Florbola Līgai 2024/2025

26.03.2024

rakstam.png

Fat Pipe Florbola Līga  (FFL) norisināsies no 2024. gada oktobra līdz 2025. gada jūnijam Rīgā un Pierīgā. Komandu pieteikumus iespējams iesniegt līdz 3. oktobrim.

 

Čempionātā var piedalīties Rīgas pilsētas un citu novadu komandas ar nosacījumu, ka mājas spēles jāaizvada Rīgā vai tuvākajos novados (mājas spēļu zāle nedrīkst būt tālāk par 70km no Rīgas Centra).

 

FFL ir iespēja piedalīties ikvienam spēlētājam, kurš dzimis 2009.gadā vai agrāk. Turnīrā komandas tiks dalītas divīzijās. I divīzijas komandās ierobežojumu nav, savukārt II divīzijas komandās nedrīkst piedalīties ELVI līgas spēlētāji, kā arī vairāk par 3 1.līgas spēlētājiem. Komandas drīkst papildināt spēlētājus visas sezonas garumā, bet spēlētājiem mainīt komandas atļauts līdz pāreju loga beigām: 2025.gada 24.janvārim.

 

FFL spēle norisinās atbilstoši spēkā esošajiem Starptautiskās florbola federācijas (IFF) noteikumiem ar neefektīvo spēles laiku (3×15 minūtes ar 5 minūšu pārtraukumiem starp trešdaļām), pirmās un otrās trešdaļas pēdējā viena minūte un trešās trešdaļas pēdējās trīs minūtes tiek spēlēts efektīvais laiks. Ja spēles pamatlaikā rezultāts ir neizšķirts, tiek spēlēts 5 minūšu pagarinājums 3 pret 3.

 

Regulārajā turnīrā par uzvaru spēles pamatlaikā komanda saņem 2 punktus, par uzvaru pagarinājumā – 2 punktus, par uzvaru pēcspēles metienos – 2 punktus, par zaudējumu pēcspēles metienos – 1 punktu, par zaudējumu pagarinājumā – 1 punktu, bet par zaudējumu spēles pamatlaikā – 0 punktu.

 

Katrai komandai tiek garantētas:

20 spēles (10 mājas spēles; 10 izbraukuma spēles), spēļu skaits var palielināties atkarībā no komandu skaita

Spēļu fotogrāfijas

Spēļu tiešraides

Pēcspēles highlight

Mēneša Top 10 skaistāko vārtu apskatu

Spēles MVP balvas

Statistikas LFS mājaslapā

Zvaigžņu spēle un citi pasākumi

 

Šī brīža balvu fonds ir 3000 eiro, taču strādājam, lai tas kļūtu vēl lielāks.

 

Lūgums komandām, kuras plāno pieteikties un ir neskaidri jautājumi droši sazināties ar mums, kā arī nevilcināties ar vārdisko pieteikumu iesniegšanu, jo laicīgāk to izdarīsiet, jo skaidrāk varēsim plānot sezonas gaitu.

 

Dalības maksa: 350 EUR + 55 EUR par katru mājas spēli.

 

Vairāk informācijas: https://www.florbolaapvieniba.lv/ffl

Nolikums: https://www.florbolaapvieniba.lv/_files/ugd/6d940b_68344799c6594210a7e50bde241cfa0f.pdf

 

E-pasta adrese jautājumiem: florbolaapvieniba@gmail.com

Whatsapp: 29710477

 

Turnīru organizē biedrība "Florbola Apvienība"

www.florbolaapvieniba.lv

JUGLASCIEMS