Pelnrušķīte "Valmiera/Betsafe" sāk atspēlēties

23.03.2024

lauga_vv_valmiera_2023.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pusfināla sērijā pirmo uzvaru izcīnījusi komanda "FBK Valmiera/Betsafe", kas šovakar savā laukumā ar 10:6 pieveica komandu "FS Masters/Ulbroka". Pa trim goliem uzvarētāju labā iemeta Mārtiņš Broks un Gvido Lauga. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām ar 2:1 vadībā joprojām atrodas ulbrocieši.

 

Pusfināla sēriju starp komandām "FS Masters/Ulbroka" un "FBK Valmiera/Betsafe" veiksmīgāk bija sākuši ulbrocieši, kas savā laukumā svinēja divas uzvaras. Pirmajā mačā Ulbrokas komanda bija pārāka ar 7:1, bet otrajā pieveica savus pretiniekus ar 12:7.

 

Šovakar Valmieras Olimpiskajā centrā 5. minūtē laukuma saimnieki bija izvirzījušies vadībā ar 2:0. Pa bumbiņai viesu vārtos iemeta Gatis Liepiņš un Gvido Lauga. 9. minūtē ar vārtu atbildēja Ulbrokas florbolisti Kristera Babra personā – 1:2. Pēc pirmā perioda Valmieras komandai atkal bija divu vārtu pārsvars (3:1), jo savu otro golu šajā mačā iemeta Lauga. Otrās trešdaļas laikā mājinieki Mārtiņš Broks un Ričards Rība panāca jau 5:1, bet galarezultātā "FBK Valmiera/Betsafe" svinēja panākumu ar 10:6, starpību sērijā samazinot līdz minimumam – 1:2.


JUGLASCIEMS