"Pārgauja" viesos tikai pēcspēles metienos pārspēj talseniekus

21.12.2019

pargauja_gols_019.jpg

Piekto uzvaru pēc kārtas ELVI florbola līgā vīriešiem guvusi Stalbes "Pārgauja", kad šovakar viesos tikai "bullīšos" ar 4:3 pieveica komandu "Talsu NSS/Krauzers". Izšķirošo pēcspēles metienu realizēja Olafs Zvīnis.

 

Stalbes "Pārgauja" šovakar viesojās pie komandas "Talsu NSS/Krauzers", ko septembrī savā laukumā bija pieveikusi ar 7:3. Otrā apļa spēles rezultātu 15.minūtē atklāja talsenieks Jānis Škutāns – 1:0, tā noslēdzās pirmais periods. Mača vidū, kad laukuma saimniekiem jau bija divu vārtu pārsvars (2:0), pirmos vārtos guva arī viesi Laura Ābola personā – 1:2. Vienu vārtu pārsvars Talsu komandai bija arī pēc otrās trešdaļas (3:2), bet 49.minūtē stalbietis Emīls Eglītis atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 3:3. Pagarinājuma laikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā ar 4:2 triumfēja SK "Pārgauja", visā mačā uzvarot ar 4:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Miķelis Koknesis Roops, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Rezultatīvākais viņa komandā ar divām piespēlēm bija Artūrs Jurševskis. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma divu vārtu autors Artis Raitums. Pēc šīs uzvaras Stalbes komandai turnīra tabulā ir jau 27 punkti un trešā vieta, bet "Talsu NSS/Krauzers" ar 24 punktiem ieņem piekto pozīciju.

 

Foto: Ainārs Mazjānis


JUGLASCIEMS