"Bauska" atņem punktus arī "Valmierai"

22.12.2018

bauska_18_.jpg

Jau trešajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē pēc kārtas pie punktiem tikusi viena no divām līdzšinējām pastarītēm "Bauska". Šovakar baušķenieki savā laukumā uzņēma "Valmieras" florbolistus, kurus pārspēja ar 8:5, pa 3 (2+1) punktiem uzvarētāju labā guva Gints Velmunskis un Pēteris Zeltiņš.

 

"Bauska" sezonu sāka ar uzvaru pār "Ogres Vilkiem", bet pēc tam piedzīvoja astoņus zaudējumus pēc kārtas, tostarp ar "Valmierai" (6:11). Tomēr vecā gada pēdējās spēlēs baušķenieki rāda pavisam citu cīņassparu – viesos ar 6:5 tika pārspēta vicelīdere "Rubene", bet līderei "Lielvārdei/Fat Pipe" atņemts punkts, piekāpjoties tikai pēcspēles metienos – 6:7. Šovakar Bauskas komanda savā laukumā uzņēma pašreizējo vicečempioni "Valmieru". Nepilnu deviņu minūšu laikā laukuma saimnieki izvirzījās vadībā ar 3:0, divus vārtus guva Gints Velmunskis, bet vēl vienus – Valdis Vāvers. 14.minūtē ar vārtu guvumu izcēlās valmierietis Mārtiņš Broks – 1:3, ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Otrās trešdaļas sākumā viesiem izdevās panākt izlīdzinājumu - (3:3), bet pēc tam četrus vārtus pēc kārtas guva Bauskas komanda – 7:3. Pēdējā periodā baušķeniekiem savu pārsvaru izdevās nosargāt un svinēt uzvaru ar 8:5.

 

Labākā spēlētāja godā uzvarētāju rindās tika vārtsargs Reinis Kirilko, kurš atvairīja 34 no 39 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem katram bija Gints Velmunskis un Pēteris Zeltiņš. Divus golus iemeta Kristers Tiltiņš, bet 2 (1+1) punkti Valda Vāvera kontā. Par labāko starp valmieriešiem atzina vienu vārtu autoru Edvardu Voldemāru Kažmeru. 2 (1+1) punkti Aigara Belasova kontā, bet rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Gatis Liepiņš. "Bauskai" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau desmit punktu, bet joprojām 10.vieta. Valmieriešiem 16 punktu un 9.vieta.

SF
JUGLASCIEMS