Mediju pārstāvji aicināti akreditēties "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīram

11.10.2017

efc2017.jpg

Latvijas Florbola savienība aicina mediju pārstāvjus akreditēties 2017. gada "EuroFloorball" kausa izcīņas turnīram, kas no 17. līdz 21. oktobrim norisināsies Valmierā.

 

"EuroFloorball Cup" ir otrais spēcīgākais Eiropas klubu komandu turnīrs, kuru organizē Starptautiskā Florbola federācija un tajā sacenšas to valstu čempionvienības, kuras pasaules rangā atrodas piektajā vietā un zemāk.

 

"EuroFloorball" kausa izcīņas spēles norisināsies Vidzemes Olimpiskajā centrā, tajā piedalīsies pa sešām vīriešu un sieviešu komandām. Vīriešu komandu turnīrā Latviju pārstāvēs ELVI florbola līgas čempione "Betsafe/Ulbroka", kā arī mājiniece FBK "Valmiera", kas pagājušajā sezonā ierindojās 4. vietā. Ar latviešu klubiem cīņā par turnīra galveno trofeju konkurēs "Slevik IBK" (Norvēģija), "EMU SK" (Igaunija) un "Nizhegorodets" (Krievija), kā arī "EuroFloorball Challenge" turnīra uzvarētāja - Budapeštas "Phoenix Fireball" (Ungārija).

 

Sieviešu turnīrā Latviju pārstāvēs daudzkārtējā čempione "Rubene" (Kocēni) un ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniece FK "Ķekava". Vēl sieviešu komandu turnīrā cīnīsies "SK 98 Pruske" (Slovākija), "Interplastic Olimpia Osowa Gdansk" (Polija), "Nauka-SAFU-NT" (Krievija), kā arī "EuroFloorball Challenge" uzvarētāja "CDE El Valle" (Spānija).

 

Spēļu kalendāru un citu informāciju skatīt šeit.

 

Akreditēties: ŠEIT

 

Akreditācijas kartes turnīra laikā varēs saņemt Vidzemes Olimpiskā centra 2. stāvā, sporta spēļu zāles balkonā. Informācijai: Āris Aldiņš, aris[at]floorball.lv, tālr. nr. 26073337.

 

JUGLASCIEMS