Startējis Liepājas pilsētas 21. čempionāts

19.04.2017

liepajas_cempis.png

Liepājas pilsētas čempionāta florbolā A divīzijā praktiski visas komandas aizvadījušas divas spēles, izņēmums ir komandas "Vārme" un "Silabriedis", kas savas pirmās spēles vēl tikai aizvadīs. Turnīra tabulas galvgalī pašreiz gozējas divas komandas, kas izcīnījušas divas uzvaras tikpat spēlēs – "EGO/Liels Auto" un "Veselības Grupa". Pagājušā gada bronzas ieguvēja "IBK Ģimene" čempionātu uzsākusi diezgan bikli, piedzīvojot zaudējumus abās nospēlētajās spēlēs. 

 

Čempionāta B divīzijā spēles ritējušas nedaudz raitāk, tāpēc daļa komandu jau aizvadījušas pusi no regulārā turnīra spēļu skaita. Turnīra tabulas augšgalā visai pārliecinoši atrodas vienība "Ārprāc!", kas pagaidām maksimāli iespējamo punktu skaitu. B divīzijā pašreiz otro vietu ieņemošo komandu "Durbe" līderi apsteidz jau par pieciem punktiem.

 

Kā jau informējām, šogad Liepājas pilsētas čempionātā florbolā komandu sastāvos nedrīkst spēlēt ELVI florbola līgā licencētie spēlētāji. Interesanti, ka daļai komandu tas neliedza pieteikt tādus florbolistus kā pārstāvjus, trenerus un pat mediķus, tādējādi dodot iespēju viņiem būt kopā ar savu vienību un palīdzēt tai no soliņa.


Vairāk informācija par komandām, to sekmēm un atrašanās vietu tabulā atrodama: ŠEIT

 

Nākamās spēles abās divīzijās norisināsies 22. un 23. aprīlī Liepājas pilsētas O.Kalpaka vidusskolā.

 

Informāciju sagatavoja Kaspars Klamers

SF
JUGLASCIEMS