Šovakar Kocēnos "Rubenes" un "Lekringa" "būt vai nebūt" mačs

09.03.2016

rub_lek_7.jpg

Sestdien ELVI florbola līgā vīriešiem sāksies pusfināla sērijas, bet "Lielvārde" joprojām nezina savu pretinieci, jo, lai noskaidrotu stiprāko komandu Kocēnu "Rubenes" un Cēsu "Lekringa" ceturtdaļfināla duelī, ir nepieciešams septītais mačs, kas notiks šovakar pulksten 20:30 kocēniešu laukumā. Spēli TV tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

 

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

 

Pulksten 20:30 "Rubene" - "Lekrings" (Kocēnu SN), sērijā 3:3

Kocēnu "Rubenes" florbolisti sēriju pret čempioni "Lekringu" sāka savā laukumā ar pamatīgu sagrāvi - 3:9. Divās nākamajās spēlēs galvenie noteicēji laukumā bija vārtsargi - cēsnieks Normunds Krūmiņš un kocēnietis Āris Aldiņš. Otrajā mačā ar 2:1 uzvarēja "Rubene", kuras labā izšķirošos vārtus guva Atis Stepāns. Trešajā spēlē Cēsīs "Rubene" uzvarēja ar 3:2, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2:1. Tiekoties Cēsīs vēlreiz, "Lekrings", pateicoties Andra Rajecka metienam, pamatlaikā panāca neizšķirtu (5:5) un svinēja uzvaru pēcspēles metienos ar 6:5, sērijā atjaunojot līdzsvaru - 2:2. Nākamajā mačā abas komandas tikās Kocēnos - vēl 10 minūtes pirms pamatlaika beigām vadībā ar 6:5 atradās "Rubene", bet tad lielisks finiša spurts padevās "Lekringam", kas svinēja uzvaru ar 9:6. Lielisku spēli aizvadīja cēsnieks Andris Rajeckis, kuram šajā mačā 5 (3+2) rezultativitātes punkti. Sērijas sestajā spēlē, kas norisinājās Cēsīs, vadībā izvirzījās drīz viena, drīz otra komanda, bet 15 minūtes pirms pamatlaika beigām uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts - 4:4. 47.minutē ar precīzu metienu "Rubeni" vadībā izvirzīja Gatis Akūlovs (5:4), kocēniešiem šo minimālo pārsvaru izdevās nosargāt līdz pat finālsvilpei, atjaunojot līdzsvaru sērijā - 3:3.

 

Rezultatīvākais Kocēnu komandā ar 60 (27+33) punktiem ir Atis Stepāns, bet no vārtsargiem labāk veicies Ārim Aldiņam, kurš ticis galā ar 84.25% pretinieku metienu. "Lekringa" labākais vārtu vīrs ir Normunds Krūmiņš (84.87%), bet rezultatīvākais spēlētājs - Andris Rajeckis, kuram 48 (30+18) punkti.

JUGLASCIEMS