"Kurši" tikai 3.periodā izpilda savu plānu Bauskā

13.02.2016

kursi_uzvar.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra pēdējās spēles 3.periodā gūstot septiņus bezatbildes vārtus, Liepājas "Kurši" viesos ar 12:5 sakāva "Bausku", kā pēdējā nodrošinot sev tiesības piedalīties izslēgšanas spēlēs, kur tās pretiniece būs "Lielvārde". Pa četriem punktiem uzvarētāju labā guva Miķelis Krūms un Mihails Kostusevs.

 

Liepājas "Kurši" Bauskā ieradās ar četru zaudējumu sēriju bagāžā, bet ar loti reālu iespēju tomēr kvalificēties izslēgšanas spēlēm - liepājniekiem derēja vienalga kāda uzvara pār "Bausku". Viesi cīņu sāka ar trim pēc kārtas iemestiem goliem - 3:0. Pēc pirmā perioda liepājniekiem divu vārtu pārsvars - 3:1. Otrajā trešdaļā saņēmās "Bauskas" florbolisti un spēja panākt izlīdzinājumu - 5:5. Tomēr izrādījās, ka šajā kurzemniekiem tik svarīgajā spēlē uzvarēt bija lemts tieši viņiem - pēdējā periodā Liepājas florbolisti guva septiņus bezatbildes vārtus un varēja svinēt ne tikai laimīgu, bet arī ļoti pārliecinošu panākumu ar 12:5.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina Miķeli Krūmu, kuram 4 (2+2) rezultativitātes punkti. 4 (1+3) punkti Mihaila Kostuseva kontā, ar "hat-trick" izcēlās Rolands Kovaļevskis, 3 (2+1) punkti Kasparam Klameram. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma divu vārtu autors Gints Velmunskis. Rezultatīvāks par viņu bija Pēteris Zeltiņš ar 4 (1+3) punktiem. FK "Kurši" ar 25 punktiem iekļuva labāko astotniekā, ceturtdaļfinālā liepājnieki tiksies ar "Lielvārdi". Bauskai ir 15 punktu un būs jāspēlē papildturnīrā.

JUGLASCIEMS