Igauņi sakauj arī "Lielvārdi"

08.11.2015

lielvarde_kur15.jpg

Arī ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lielvārde" šodien Tallinā nesarūpēja cerēto pretestību Igaunijas vīriešu izlasei, kas gatavojas pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīram. Vakar Jogevā igauņi ar 8:3 sakāva Cēsu "Lekringu", bet šodien "Lielvārdi" sagrāva ar 7:1.

 

"Lielvārde" spēli sāka ar Armandu Puķīti vārtos – 11.minūtes viņš savu cietoksni nosargāja neskartu, bet līdz pirmajam pārtraukumam atlikušajās deviņās kapitulēja pat četras reizes – 0:4. Otrās trešdaļas sākumā laukuma saimnieki panāca jau 5:0 par labu sev. Acīmredzot jau pirms spēles bija norunāts, ka mača vidū Puķīti vārtos nomainīs Jānis Salcevičs, kurš var palepoties ar šobrīd labāko statistisku Latvijas čempionātā. Viņu Igaunijas florbolisti pirmo reizi sarūgtināja otrā perioda pēdējā minūtēm – 0:6. Tikai 44.minūtē pirmo un, kā vēlāk izrādījās, vienīgo reizi iemesls uzgavilēt bija lielvārdiešiem – komandas jaunieguvuma Ginta Klēģera piespēli goda vārtu guvumā pārvērta aizsargs Oskars Dūdens – 1:6. 52.minūtē igauņi iemeta vēl vienu golu (7:1), bet pēc tam rezultāts vairs nemainījās.

 

Igaunijas vīriešu florbola izlase sakāva ELVI florbola līgas vīriešiem līderi "Lielvārdi" ar 7:1. Labākā spēlētāja balvu lielvārdiešu rindās saņēma centra uzbrucējs Sandris Virsnītis, kuram ar rezultativitāti šoreiz gan neizdevās izcelties.

JUGLASCIEMS