"Cēsu alus/Lekrings" ar 13 vārtiem izcīna 13. uzvaru

04.01.2015

lekrings_abramovs.jpg

Šovakar trīspadsmito panākumu Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā svinēja turnīra vicelīdere "Cēsu alus/Lekrings", kas savā laukumā ar 13:3 sakāva Liepājas "Kuršus". Labākā spēlētāja balvu saņēma Pauls Erenbots, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākais.

 

"Cēsu alus/Lekrings", kas turnīra tabulā ieņem 2.vietu, bet tikai tāpēc, ka aizvadījusi mazāk spēļu, šovakar Jaunā gada pirmajā spēlē savā laukumā uzņēma Liepājas "Kuršus", kas Vidzemes turneju sāka jau vakar ar uzvaru Valmierā. Šīvakara mačā liepājnieki tikai pēc pirmā perioda varēja būt kaut cik apmierināti ar savu rezultātu cīņā pret čempioniem – 1:2. Otrās trešdaļas laikā "Cēsu alus/Lekrings" izvirzījās vadībā ar 6:3, bet pēdējā periodā guva septiņus bezatbildes vārtus, sagādājot liepājniekiem sagrāvi ar 13:3. Pēc šī pēc skaita jau 13. panākuma Cēsu florbolistiem turnīra tabulā ir 39 punkti. No līderes "Mogo-RTU/Rockets" viņi atpaliek tikai par trim punktiem, trīs mači cēsniekiem ir rezervē.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Pauls Erenbots, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais savā komandā. Ar "hat-trick" izcēlās Aleksandrs Abramovs, pa trim punktiem arī Gintam Bērtulim, Tomam Rīsmanim, Dāvim Vilderam un Mārtiņam Rajeckim. Labākā spēlētāja balva "Kuršu" sastāvā tika Ivo Popovam, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās.

 

"Cēsu alus/Lekrings" – "Kurši" 13:3 (2:1, 4:2, 7:0)


JUGLASCIEMS