"Lielvārde" pārliecinoši uzvar ķekaviešus

21.12.2014

lielvarde_014.jpg

Pēdējā no četrām šodien notikušajām Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm "Lielvārde" savā laukumā uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Pārliecinošu uzvaru ar 8:3 izcīnīja lielvārdieši, kuru labā 5 (3+2) guva Sandris Virsnītis.

 

Sezonas sākumā, kad lielvārdieši viesojās Ķekavā, viņi spēles pēdējā trešdaļā pamanījās izsēt triju vārtu handikapu un visbeidzot arī zaudēt pagarinājumā ar 5:6. Savā laukumā "Lielvārde" pirmajā periodā izvirzījās vadībā ar 1:0, bet otrajā trešdaļā ieguva triju vārtu handikapu – 6:3. Pamatlaika beigās, kad laukuma saimnieki atradās vadībā ar 7:3, "Ķekavas Bulldogs" ne tikai nerealizēja soda metienu, bet vēl arī, divas pilnas minūtes spēlējot piecatā pret trijiem, pamanījās ielaist vārtus. "Lielvārde" revanšējās ar 8:3 un turnīra tabulā ar 25 punktiem pakāpās uz 4.vietu.

 

Par labāko spēlētāju starp lielvārdiešiem atzina vārtsargu Mārtiņu Medni, kurš atvairīja 24 ķekaviešu metienus. Rezultatīvākie viņa komandā bija Sandris Virsnītis ar 5 (2+3) punktiem un Aivis Kusiņš, kurš guva četrus vārtus. Labākā spēlētāja balva "Ķekavas Bulldogs" rindās tika Ralfam Orstem, bet rezultatīvākais ar diviem vārtu guvumiem bija Klāvs Ozoliņš.

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"Lielvārde" – "Ķekavas Bulldogs" 8:3 (1:0, 5:3, 2:0)


JUGLASCIEMS