"Talsi/Triobet" iesvēta debitatus

20.09.2014

talsi_triobet_ruh.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien debitēja komanda "Jelgavas novads", kas viesojās pie "Talsi/Triobet" florbolistiem. Talsenieki neizrādījās pārāk viesmīlīgi, jo līgas jaunpienācējus sakāva ar 8:4. Ar 4 (1+3) punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Andris Blumbahs.

 

 

"Talsi/Triobet" čempionāta pirmajā spēlē uzņēma Virslīgas debitanti "Jelgavas novadu". Mača rezultātu 4.minūtē atklāja talsenieks Krišs Treimanis (1:0), bet pēc tam talsenieki vadības grožus tā arī ne reizi neizlaida no rokām. Pēc pirmās trešdaļas Talsu komanda atradās priekšā ar 2:1, pēc otrās – ar 5:3, bet visā mačā uzvarēja pietiekami pārliecinoši – ar 8:4. Jelgavniekiem pirmos vārtus Virslīgā guva Reinis Kundziņš.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Deivids Barkovskis, kura kontā divi gūti vārti. Divus vārtus iemeta arī Krišs Treimanis, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Andris Blumbahs. Rezultatīvākais starp viesiem ar 3 (2+1) punktiem bija Reinis Kundziņš, bet labākā spēlētāja balva tika vārtsargam Gundaram Krīpēnam, kurš atvairīja 23 no 31 pretinieku metiena.

JUGLASCIEMS