"Rubene" liepājniekiem ļauj gūt tikai goda vārtus

26.11.2017

rubene_sale.jpg

Pārliecinošu uzvaru ELVI florbola līgā vīriešiem guvusi "Rubene", kas šovakar Kocēnu sporta namā ar 4:1 pārspēja Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis". Daudz netrūka, ka liepājnieki būtu palikuši sausā, tomēr goda vārtus divas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Ingars Jansons.

 

Vakar Kocēnu "Rubene", nebūdama savā optimālajā sastāvā, viesos atzina "Ķekavas" pārākumu, bet šovakar, papildinājusi sastāvu, uzņēma Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis". Jau pirmā perioda laikā Ingars Matisons, Reinis Mirkšs un Mārtiņš Jēkabsons kocēniešus izvirzīja vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā vārti netika gūti, bet pēdējā perioda sākumā Klāvs Bošs panāca jau 4:0. Liepājniekiem šoreiz nācās samierināties tikai ar goda vārtiem, ko nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām iemeta Ingars Jansons - 1:4.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina vārtsargu Robertu Trepšu, kurš atvairīja 19 no 20 pretinieku metieniem, bet rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Mārtiņš Jēkabsons. Labākā spēlētāja balvu komandā "Kurši/Ekovalis" saņēma vienīgā gola autors Ingars Jansons. "Rubenei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 24 punkti un 4. vieta, bet liepājniekiem 11 punktu un 11. vieta.


JUGLASCIEMS