"Lielvārde" grauj Talsos

30.01.2016

lielvarde_kur15.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem pārliecinošu uzvaru ar 10:3 izcīnījusi regulārā turnīra uzvarētāja "Lievārde", kas šovakar viesojās pie "Talsiem/Krauzera". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Gints Klēģers.

 

"Lielvārde", kas šovakar viesojās Talsos, sen jau nodrošinājusi sev 1.vietu regulārajā turnīrā, tāpēc mierīgi var gatavoties izslēgšanas spēlēm, kamēr "Talsi/Krauzers" izmisīgi cīnās par vietu labāko astotniekā. Lielvārdieši gan punktus dāvināt netaisījās - ja pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti (Toms Akmeņlauks, 1:0), tad jau otrajā viesi izvirzījās vadībā ar 4:0. Iegūto pārsvaru "Lielvārde" droši nosargāja arī pēdējā trešdaļā, svinot pārliecinošu uzvaru ar 10:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Kārlis Vitkovskis, kurš guva divus vārtus. Ar diviem goliem izcēlās arī Toms Akmeņlauks un Pēteris Freimanis, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Gints Klēģers. Par labāko starp talseniekiem atzina Jāni Škutānu, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. "Lielvārdei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir jau 55 punkti.

JUGLASCIEMS