"Rubene" sakauj "Bausku"

30.01.2016

rubene_bsk.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem septīto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Kocēnu "Rubene", kas viesos ar 11:5 sakāva "Bausku", sagādājot pretiniekiem jau sesto zaudējumu no vietas. Kocēniešu rindās ar 4 (3+1) punktiem izcēlās Ārnijs Kuratņiks un Ingars Matisons.

 

Kocēnu "Rubene", kas varēja palepoties ar sešu uzvaru sēriju, šovakar viesojās pie "Bsuskas", kurai arī bija iespaidīga sērija, tikai neiepriecinoša - pieci zaudējumi pēc kārtas. Jau pirmajās minūtēs abas komandas apmainījās ar precīziem metieniem - uz kocēnieša Ingara Matisona golu ar to pašu atbildēja Pēteris Zeltiņš - 1:1. Tomēr jau pirmā perioda laikā sāka izpausties viesu pārsvars - pirmajā pārtraukumā "Rubene" devās ar divu vārtu handikapu (5:3). Otrajā trešdaļā kocēnieši spēja iegūt izšķirošo pārsvaru (9:4), bet pēdējā periodā to vēl pat nedaudz palielināja - 11:5.

 

Starp uzvarētājiem par labāko spēlētāju tika nominēts Ārnijs Kuratņiks, kuram šajā mačā 4 (3+1) punkti. Tieši tikpat daudz punktu arī Ingaram Matisonam, bet pa trim punktiem savāca Atis Stepāns un Gatis Akūlovs. Par labāko "Bauskas" sastāvā atzina Ņikitu Maksurovu, kuram 2 (1+1) punkti, rezultatīvāks par viņu ar 3 (2+1) punktiem bija Pēteris Zeltiņš. Kocēnu "Rubene" pēc šīs 

JUGLASCIEMS