Zināmas "Rubenes" un "Lielvārdes" pretinieces EFC

03.09.2012

mm.jpg

Pagājušajā nedēļā Dānijas pilsētā Frederikshavnā notika Eiropas Čempionvienību kausa (EFC) kvalifikācijas turnīrs.

 

Piecu dienu laikā tika noskaidrotas divas sieviešu un divas vīriešu komandas, kas no 10. līdz 14.oktobrim Košicē (Slovākijā) piedalīsies Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas 2. turnīrā. Sieviešu turnīrā kopā ar Kocēnu "Rubeni", "Sveiva IB" (Norvēģija), "SK 98 Pruske" (Slovākija) un "Energa Olimpia Osowa" spēlēs arī "Nauka-Trevelstroy" (Krievija) un "FC Outlaws" (Dānija). Vīriešu turnīrā komandām "Lielvārde", "SK 1.FBC Trencin" (Slovākija), "SK Augur" (Igaunija) un "SK Florko Kosice" (Slovākija) pievienojušās arī "Slevik IBK" (Norvēģija) un "UHC Sparkasse Weissenfels" (Vācija).

 

Spēles šajā turnīrā tiesāja  Latvijas soģu pāris - Mārtiņš Larinovs un Mārtiņš Gross. Pēc atgriešanās no Dānijas abi mūsu tiesneši atzina, ka turnīrs ticis noorganizēts labi un tā laikā ne tikai apskatīta Jitlandes pussala un iegūti jauni draugi, bet gūtas arī jaunas zināšanas, kas lieti noderēs nākamajās spēlēs un turnīros.

 

Pagājušā gada rudenī, kad Polijā norisinājās pirmais Eiropas Čempionvienību kausa izcīņas turnīrs, sieviešu konkurencē triumfēja Latvijas klubs "RSU/Runway", bet vīriešu konkurencē pie tāda paša panākuma tika mūsu "RTU/Inspecta".

JUGLASCIEMS