ZU-16 grupā zeltu dalīs ulbrokieši un baušķenieki

12.05.2012

ulbroka_u16.jpg

Noskaidroti Latvijas čempionāta florbolā bērniem un jauniešiem finālisti vecuma grupā ZU-16. Par čempionu kausu cīnīsies "FS Masters/Ulbroka" un "Bauskas BJSS" florbolisti, kas pusfinālā pārspēja attiecīgi "Lielvārdi" un "Pārgauja/CPSS-95".

 

Pirmajā pusfinālspēlē, kas notika 8.maijā, ulbrokieši viesos sagrāva "Lielvārdi" ar 11:1. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Edžus Ceriņš ar 5 (3+2) punktiem, ar trīs vārtu guvumiem izcēlās Miķelis Dravnieks, bet Kārļa Zara kontā trīs rezultatīvas piespēles. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Edžus Ceriņš, bet starp lielvārdiešiem – Oskars Duļkins. Arī atbildes spēlē, kas 10.maijā notika Ulbrokā, pārliecinošu uzvaru svinēja "FS Masters/Ulbroka" – 9:4. Edžum Ceriņam un Rolandam Peļņam šajā mačā pa 4 (3+1) punktiem, "Lielvārdes" labā trīs vārtus guva Sandis Mihailovskis.

 

Krietni sīvāka cīņa norisinājās otrā pusfinālsērijā starp Stalbes "Pārgauja/CPSS-95" un "Bauskas BJSS". Pirmajā mačā, kas 8.maijā norisinājās Codes pamatskolas sporta zālē, mājinieki baušķenieki uzvarēja ar 11:5. Uzvarētāju labā 8 (5+3) punktus guva Dinārs Vaitaitis, bet ar 6 (3+3) punktiem izcēlās Rolands Kovaļevskis. Stalbiešu labā 3 (2+1) rezultativitātes punktus guva Matīss Klaviniuss. Atbildes spēlē, kas notika 10.maijā, Stalbes komandai ne reizes neizdevās izvirzīties vadībā, lai gan piecas reizes rezultāts bija neizšķirts. Arī mačs noslēdzās neizšķirti – 8:8. Rezultatīvākais "Pārgauja/CPSS-95" rindās ar 6 (2+4) punktiem bija Mārtiņš Šķesteris, bet baušķenieku labā 4 (1+3) punktus guva Rolands Kovaļevskis.

 

Izšķirošās spēles par medaļām notiks 13.maijā Ulbrokas sporta namā. Pulksten 12.00 3.vietu dalīs "Lielvārde" un "Pārgauja/CPSS-95", bet pulksten 14.30 cīņā par čempionu titulu dosies "FS Masters/Ulbroka" un "Bauskas BJSS".

JUGLASCIEMS