Nosaukti vīriešu izlases kandidāti spēlēm pret Šveici

05.01.2012

igors.jpg

Latvijas vīriešu florbola izlases galvenais treneris Īro Parviainens (Iiro Parviainen) šodien nosaucis vīriešu izlases kandidātus, kuri uzsāks gatavošanos gada nogalē paredzētajam pasaules čempionātam florbolā, kas notiks Šveicē. Februāra sākumā izlase aizvadīs pirmo treniņnometni un tās laikā tiksies pārbaudes spēlēs ar Šveices izlasi.

 

Mūsu izlases galvenais treneris norādīja: „Šī būs pirmā treniņnometne pēc veiksmīgi aizvadītā pasaules čempionāta 2010.gadā. Šogad mēs vēlamies redzēt veselu virkni jaunu izlases kandidātu. Mēģināsim izvēlēties tos potenciālos izlases spēlētājus, kuri šī gada beigās pārstāvēs Latviju pasaules čempionātā Šveicē.
Lai arī šobrīd šķiet, ka kandidātu skaits ir liels, mēs patiesi vēlamies starp viņiem radīt īstu sacensību un konkurenci. Tikai paši motivētākie un ieinteresētākie izlases kandidāti turpmāk tiks aicināti uz izlases nometnēm.”

Runājot par gaidāmajām pārbaudes spēlēm, izlases galvenais treneris atzina: „Šveice ir ļoti labs un spēcīgs pretinieks, konkrēti šo spēļu laikā varēsim redzēt uz ko spējīgi mūsu jaunie spēlētāji. Protams, šajās spēlēs vienmēr mērķis būs uzvarēt, taču nometnes svarīgākais uzdevums būs saskatīt jaunas sejas Latvijas izlases sastāvam. Es patiesi ceru, ka jaunie talanti sagādās mums patīkamus pārsteigumus un ka februāra starptautisko spēļu laikā Kocēnos redzēsim daudzus fanus un atbalstītājus.”

Īro Parviainens informēja: „Nometne tiks atklāta jau trešdien, 1.februāra vakarā, savukārt ceturtdien, 2.februārī, gaidām pilnīgi visus izlases kandidātus jau plkst. 9:00 no rīta, lai uzsāktu gatavošanos nākamajās dienās paredzētajām spēlēm.”

Izlases kandidāti:

Vārds, uzvārds

Pozīcija

Klubs/komanda

Igors Ivanovs

V

Lielvārde

Andis Blinds

V

RTU/Inspecta

Māris Ronis

V

Talsi/Triobet

Ainārs Juškēvičs

U

RTU/Inspecta

Atis Blinds

U

RTU/Inspecta

Mihails Kostusevs

U

Lielvārde

Jānis Jansons

U

Lielvārde

Artis Raitums

U

Talsi/Triobet

Pēteris Freimanis

U

Latgranula/Līgatne

Lauris Ābols

U

Pārgauja

Andris Rajeckis

U

Lekrings

Mārtiņš Rajeckis

U

Lekrings

Toms Akmeņlauks

U

Lielvārde

Jānis Jaunzems

U

Ulbroka/FS Masters

Rolands Jānelsiņš

U

Pārgauja

Artis Savins

U

Lielvārde

Atis Stepāns

U

Rubene

Toms Rīsmanis

U

Lekrings

Ingus Laiviņš

A

Loviisa

Oskars Fīrmanis

A

RTU/Inspecta

Gints Siliņš

A

Kurši

Andris Malkavs

A

Lekrings

Jānis Rajeckis

A

Lekrings

Ivo Preiss

A

RTU/Inspecta

Ivo Balodis

A

Pārgauja

Jānis Akmentiņš

A

Bauska

Mārtiņš Gross

A

Kurši

 

 

 

 

 

JUGLASCIEMS