Sāksies Latvijas Augstskolu Florbola Līga

22.11.2011

LAFL_2012.jpg

Lai arī jaunais mācību gads jau rit pilnā sparā, augstskolu florbols ir gatavs priecēt visus studentus. Arī šajā mācību gadā visām augstskolām ir iespēja sacensties florbola laukumā Latvijas Augstskolu Florbola Līgas (LAFL) ietvaros. Trijos priekšsacīkšu posmos astoņām labākajām komandām finālposmā būs iespējams cīnīties par medaļām.

 

Pirmais posms notiks 11. decembrī, kā ierasts Rīgas Olimpiskajā Sporta Centrā - Grostonas ielā 6b. Augstskola, kura izcīnīs pirmo vietu ne tikai nodrošinās dalību finālposmā, bet arī iegūs Latvijas XXII Universiādes kausu. Līdz ar to jau pirmajam posmam ir dubulta nozīme.

Savukārt 16. decembrī, turpat, Rīgas Olimpiskajā Sporta Centrā, spēkiem mērosies sieviešu komandas, kuras cīnīsies par uzvaru Latvijas XXII Universiādē.

Aizvadītajā  sezonā, kura bija pirmā sezona līgas pastāvēšanas vēsturē, pirmo vietu izcīnīja RTU komanda, kura finālā apspēlēja LU. Savukārt trešo vietu, izcīnīja LSPA komanda, kas apspēlēja lielākā pārsteiguma autorus Ventspils Augstskolu.

Sadarbība ar Latvijas Florbola savienību paredz, ka ikviens spēlētājs tiks licencēts. Šogad visa informācija par līgu tiks atspoguļota arī Savienības mājas lapā un katrs interesents varēs sekot līdzi savas augstskolas komandas gaitām vai arī kādam spēlētājam individuāli.

Labākie spēlētāji tiks apbalvoti ar Salming sagatavotajām balvām.

Sacensības, sadarbībā ar Florbola Attīstības Aģentūru (FAA) organizē un vada Latvijas Universitātes Sporta Servisa Centrs (LUSSC) un Latvijas Florbola savienība.


LAFL Nolikums pieejams ŠEIT

LAFL Pieteikuma anketa pieejama ŠEIT

LAFL Papildus pieteikuma anketa pieejama ŠEIT       

JUGLASCIEMS