Kristaps Lazdiņš - Nūjas.lv marta mēneša spēlētājs

11.04.2014

nujas.lv.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2.līgas marta mēneša labāko spēlētāju. Par labāko 2. līgas pagājušā mēneša florbolistu atzīts "Līgatnes" vārtsargs Kristaps Lazdiņš, laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu Nūjas.lv.

 

Kristaps Lazdiņš aizvadītajā sezonā bija vienīgais komandas "Līgatne" vārtsargs, tāpēc sargāja līgatniešu vārtus visās 26 Latvijas čempionāta spēlēs, tostarp arī martā notikušajā mačā par čempionu kausu. Regulārā turnīra laikā Lazdiņš piedalījās 20 spēlēs un 1149.21 minūšu laikā atvairīja 84.53 % pretinieku metienu. Sešās izslēgšanas spēlēs līgatniešu vārtsargs savu cietoksni sargāja 359.12 minūtes, neitralizēdams 83.69 % metienu.

 

Martā Līgatnes florbolisti aizvadīja tikai vienu maču, bet toties pašu svarīgāko – 2.līgas finālspēlē nūjas tika krustotas ar "FK Irlava/Avant". Lai arī mačs notika irlavnieku laukumā, ārkārtīgi pārliecinošu uzvaru ar 14:2 izcīnīja "Līgatne". Jāpiebilst, ka Irlavas komandai šosezon tas bija vienīgais zaudējums savā laukumā. Kristapa Lazdiņa ieguldījums savas komandas zelta medaļu izcīnīšanā ir ārkārtīgi liels – izšķirošajā spēlē viņš atvairīja 25 no 27 pretinieku metieniem un tika atzīts par labāko spēlētāju.

 

Nūjas.lv balvas ieguvēji 2013./2014.g. sezonā

Mēnesis

Vīriešu 2. līga

Oktobris

Rihards Krauklis (Koknese)

Novembris

Klāvs Bošs (FK Valka

Decembris

Uģis Feldmanis (Līgatne)

Janvāris

Reinis Rugājs (Rīgas Stradiņa Universitāte)

Februāris

Toms Zālmanis (FK Irlava/Avant)

Marts

Kristaps Lazdiņš (Līgatne)

 

 Nūjas.lv

JUGLASCIEMS