"Bauska" 10 minūtēs gūst sešus vārtus, tomēr piekāpjas "Pārgaujai"

13.12.2019

pargauja_fanes.jpg

Šovakar varēja cerēt, ka pie pirmajiem punktiem tiks ELVI florbola līgas vīriešiem pastarīte "Bauska", kas, viesojoties Stalbē pie "Pārgaujas", otrajā trešdaļā desmit minūšu laikā likvidēja sešu vārtu deficītu (6:6). Pēdējā periodā veiksmīgāk darbojās stalbieši, kas svinēja uzvaru ar 10:7. Rezultatīvākais Stalbes komandā ar 4 (1+3) punktiem bija Olafs Zvīnis.

 

Vienīgā komanda, kas šosezon vēl nav tikusi pie punktiem - "Bauska", šovakar bija devusies uz Stalbi, lai krustotu nūjas ar turnīra tabulas trešās vietas īpašnieci "Pārgauju". Spēles sākums nemaz neliecināja, ka stalbiešiem varētu rasties kādas problēmas – jau pirmā perioda laikā pēc Mārtiņa Muižnieka, Olafa Zvīņa un Laura Ābola metieniem rezultāts bija 3:0, bet 25.minūtē tas kļuva 6:0. Jau nākamajā minūtē baušķenieki sāka pakaļdzīšanos – divus vārtus guva Jānis Akmentiņš, pa vieniem – Toms Rozentāls, Artis Černovskis, Ģirts Laugalis un Tomass Valts Jirgensons, panākot izlīdzinājumu – 6:6. Gaidītās sensācijas gan nebija – pēdējā periodā laukuma saimnieki guva par trim vārtiem vairāk nekā viņu viesi un varēja svinēt laimīgu uzvaru ar 10:7.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Renārs Arājs, kurš 22 minūtēs atvairīja sešus no septiņiem pretinieku metieniem. Rezultatīvākais starp stalbiešiem ar 4 (1+3) punktiem bija Olafs Zvīnis, pa 3 (2+1) punktiem sakrāja Lauris Ābols, Artūrs Jurševskis un Endijs Kleistrovs, bet 2 (1+1) punkti Mārtiņam Muižniekam. Labākā spēlētāja balvu Bauskas komandā saņēma vienu vārtu autors Artis Černovskis. Rezultatīvākie starp viesiem bija Jānis Akmentiņš un Tomass Valts Jirgensons – pa trim punktiem. Pa 2 (1+1) punktiem Ģirtam Laugalim, Tomam Rozentālam un Mārim Akmentiņam. "Bauska" joprojām bez punktiem, bet Stalbes "Pārgauja" ar 25 punktiem turnīra tabulā ieņem trešo pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS