"Kurši/Ekovalis" gūst četrus vārtus un uzvar "Bausku"

16.11.2019

kursi_kopa_19.jpg

Liepājas komandai "Kurši/Ekovalis" pietika ar tikai četriem vārtiem, lai šovakar savā laukumā ar pārspētu ELVI florbola līgas vīriešiem pastarīti "Bausku" – 4:2. Pa 2 (1+1) punktiem uzvarētāju labā guva Miķelis Krūms un Toms Akmeņlauks.

 

Liepājas ambiciozā komanda "Kurši/Ekovalis" šovakar savā laukumā uzņēma "Bauskas" florbolistus, kuri šajā sezonā vēl nav ieguvuši nevienu punktu. Jau pirmā perioda laikā liepājnieki izvirzījās vadībā ar 2:0, pa golam viesu vārtos iemeta Mārtiņš Puķīte un Mihails Kostusevs. Tikai 52.minūtē, kad rezultāts bija 3:0, pie pirmā vārtu guvuma tika viesi Mārtiņa Mickeviča personā – 1:3. Atlikušajā laikā katra no komandām guva pa vieniem vārtiem un "Kurši/Ekovalis" varēja svinēt piekto uzvaru deviņā spēlēs – 4:2.

 

Rezultatīvākie uzvarētāju sastāvā bija Toms Akmeņlauks un Miķelis Krūms – katram pa 2 (1+1) punktam, bet balvu kā labākais spēlētājs saņēma Gustavs Griezītis, kurš ar rezultativitāti gan šajā mačā neizcēlās. Par labāko starp baušķeniekiem atzina vārtsargu Jāni Gožu, kurš atvairīja 23 no 27 pretinieku metieniem. Liepājas komanda pēc šī panākuma ar 16 punktiem pakāpās uz 6.vietu, bet Bauskas komanda joprojām bez punktiem un turnīra tabulas pēdējā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS