Pirmo reizi notiks BLINDSAVE ziemas nometne vārtsargiem

13.11.2019

bs.jpg

Ņemot vērā BLINDSAVE vasaras nometnes lielo popularitāti, pirmo reizi līdzīga nometne florbola vārtsargiem tiks rīkota arī ziemā un tā no 27. līdz 29. decembrim norisināsies Kuldīgā. Atšķirībā no vasaras nometnes, tajā tiks uzņemts salīdzinoši neliels vārtsargu skaits, kas nodrošinās individuālu pieeju katram dalībniekam.

 

Pirmajā ziemas vārtsargu nometnē treneri būs Zviedrijas elites florbola kluba "Pixbo" vārtsargu treneris Pontus Boman, Somijas viens no labākajiem vārtsargu treneriem Aake Kettunen, Latvijas izlases vārtsargs Jānis Salcevičs, kā arī Latvijas vīriešu izlases vārtsargu treneris Andis Blinds. Šī būs lieliska iespēja visiem vārtsargiem gūt pieredzi un trenēties starptautiskā gaisotnē kopā ar vieniem no pasaules labākajiem vārtsargu treneriem.

 

Nometnes organizators un Latvijas izlases vārtsargu treneris Andis Blinds: "Šī būs pirmā reize, kad nometni organizēsim ziemā. Tās mērķis būs sagatavot vārtsargus sezonas izškirošajam brīdim - izslēgšanas spēlēm. Kopā ar treneriem esam nolēmuši uzņemt mazāku dalībnieku skaitu, lai nodrošinātu vēl individuālāku pieeju katram vārtsargam, jo mēs zinām, ka ikdienā klubos vārtsargiem netiek pievērsta pietiekami liela uzmanība. Esam pārliecināti, ka šī nometne vārtsargus sagatavos jaunā līmenī un sniegs milzīgu pieredzi savas spēles attīstībai."

 

Nometnes laikā tiks attīstītas tādas prasmes kā pozīcijas izvēle un pārvietošanās, spēles lasīšana, kā arī notiks video treniņi un apgūta vārtsargu psihologija. Protams, dalībniekus sagaida arī īpaši reakcijas ātruma un koordinācijas treniņi.

 

2019.gada BLINDSAVE vārtsargu nometnē piedalījās vairāk nekā 100 vārtsargi no vairāk kā 15 dažādām valstīm, tostarp, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Šveices un pat Jaunzēlandes.

 

 

Nometnē var piedalīties ikviens vārtsargs, kurš sasniedzis 12 gadu vecumu. Dalības maksa nometnei ir 200 EUR un tajā ir iekļauts pilnīgi viss, tai skaitā nakšņošana viesnīcā un ēdināšana. Lai pieteiktos nometnei, ir jāaizpilda pieteikšanās forma: https://blindsave.com/camp. Jautājumu gadījumā sazināties izmantojot: info@blindsave.com, www.facebook.com/blindsave vai pa telefonu: 26533599.

 

Plašāka informācija:
BLIND SAVE Ltd.
Mob.nr.: 26533599
E-pasts: info@blindsave.com
www.blindsave.com

SF
JUGLASCIEMS