Trešajā derbijā uzvar FK "Ķekava"

02.11.2019

kekava_18visas.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm jau trešo reizi šajā sezonā nūjas krustoja abas Ķekavas novada komandas - "Ķekavas Bulldogs" un FK "Ķekava". Divās iepriekšējās spēlēs uzvaras tika dalītas uz pusēm, bet šodien pārliecinošu panākumu guva komanda "Ķekava" (11:6), kuras rindās neapturama bija Klinta Mārtiņjēkaba, savācot 7 (3+4) rezultativitātes punktus.

 

Abas Ķekavas novada sieviešu komandas šajā sezonā nūjas krustoja jau trešo reizi. Interesanti, ka jau pirmajās divās spēlēs uzvaru svinēja tā komanda, kura bija viešņas statusā – vispirms ar 6:4 panākumu guva FK "Ķekava", bet pēc tam "Ķekavas Bulldogs" revanšējās ar 9:4. Šodien viešņas lomā bija "Ķekava", kas jau pirmā perioda laikā pēc Klintas Mārtiņjēkabas, Ritas Vāveres, Ievas Bušmanes un Paulas Metālas metieniem izvirzījās vadībā ar 4:1. "Ķekavas Bulldogs" labā pirmajā trešdaļā vienīgos vārtus guva Inga Ametere. Otrā perioda laikā "Ķekava" panāca jau piecu vārtu handikapu (7:2), ko pēdējās 20 minūtēs sekmīgi nosargāja, svinot panākumu ar 11:6.

 

Izcili rezultatīva šajā mačā uzvarētāju rindās bija Klinta Mārtiņjēkaba, kura sakrāja 7 (3+4) punktus. Ar četriem precīziem metieniem izcēlās Paula Metāla, bet Elīzai Elizabetei Bērziņai tikpat daudz rezultatīvu piespēļu. Labākās spēlētājas balvu saņēma Linda Zunda, kuras kontā viena rezultatīva piespēle. "Ķekavas Bulldogs" sastāvā labākās spēlētājas balvu saņēma Melānija Dalbiņa, kura izcēlās ar vienu vārtu guvumu. "Hat-trick" Ingas Ameteres kontā, bet līgas rezultatīvākajai spēlētājai Līgai Vancānei 3 (1+2) punkti. Pēc šīs uzvaras komandai "Ķekava" turnīra tabulā ir astoņi punkti un 3.vieta, bet "Ķekavas Bulldogs" ar četriem punktiem ieņem 4.vietu.

SF
JUGLASCIEMS