Talsenieki savā laukumā aptur līderi "Valmieru"

12.10.2019

talsi_kopa_19.jpg

Pirmo zaudējumu piedzīvojusi ELVI florbola līgas vīriešiem līdere FBK "Valmiera", kas šovakar viesos ar 5:6 pēcspēles metienos atzina komandas "Talsu NSS/Krauzers" pārākumu. Rezultatīvākais starp talseniekiem ar 3 (2+1) punktiem bija Andrejs Šķerbergs.

 

Līdz šodienai Virslīgā bija vairs tikai viena, komanda, kas varēja palepoties ar maksimālo rezultātu – četrās spēlēs 12 punktus iekrājusī "Valmiera". Šovakar valmierieši viesojās pie pērnās sezonas pusfinālistes "Talsu NSS/Krauzers", kam pirms šīs spēlēs punktu bija uz pusi mazāk. Jau 2.minūtes sākumā rezultātu atklāja Andrejs Šķerbergs – 1:0. Viesu atbilde sekoja vēl pirmā perioda laikā – līdz pārtraukumam Mārtiņš Kājiņš un Arvis Kārkliņš ar precīziem metieniem vadībā izvirzīja Valmieras komandu – 2:1. Vienu vārtu pārsvaru valmierieši saglabāja arī pēc otrās trešdaļas – 3:2. Pēdējā perioda sākumā Daniels Urbanovičs panāca jau 4:2, bet tad trīs vārtus pēc kārtas guva mājinieki – 5:4, talsenieku sastāvā ar vārtu guvumiem izcēlās Viesturs Mārtiņš Rubenis, Armands Budreika un Andrejs Šķerbergs. Viesiem tomēr izdevās izglābt kaut punktu – sešas (!) sekundes pirms pamatlaika beigām neizšķirtu rezultātu atjaunoja Ints Vilks (5:5). Papildlaikā abu komandu vārtsargi netika pārspēti, bet pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāk darbojās "Talsu NSS/Krauzers" spēlētāji, nodrošinot savai komandai uzvaru ar 6:5 un divus punktus turnīra tabulā.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina vienu vārtu autoru Armandu Budreiku, bet rezultatīvākie viņa komandā bija Matīss Fogelis ar 2 (1+1) punktiem un Andrejs Šķerbergs ar 3 (2+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Valmieras komandā saņēma Daniels Urbanovičs, kura kontā arī viens gols. Rezultatīvākie ar 2 (1+1) punktiem bija Ints Vilks, Pāvels Semjonovs un Arvis Kārkliņš. Valmieras komandai pēc šīs spēles turnīra tabulā ir 13 punktu un joprojām 1.vieta, bet talsenieki ar astoņiem punktiem ieņem 8.vietu.

SF
JUGLASCIEMS