"Talsu NSS/Krauzers" savā laukumā pieveic "Ķekavu"

28.09.2019

talsi_bitmanis.jpg

Otro uzvaru trijās ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēs izcīnījusi komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar savā laukumā ar 7:3 pārspēja "Ķekavu". Rezultatīvākais starp talseniekiem ar trim piespēlēm bija Toms Bitmanis.

 

Komandām "Talsu NSS/Krauzers" un "Ķekava" pirms savstarpējās spēles, kas notika talsenieku laukumā, bija pa vienai uzvarai un trim punktiem turnīra tabulā. Šo maču labāk sāka mājinieki – 4.minūtē rezultātu atklāja Armands Budreika (1:0), bet 11.minūtē Talsu komandas kapteinis Artis Raitums izmantoja skaitlisko vairākumu – 2:0. Jau pēc nepilnas minūtes ar vārtu guvumu atbildēja arī ķekavieši – 1:2, ar vārtu guvumu izcēlās Dinārs Vaitaitis. Pēc pirmā perioda talseniekiem gan jau bija triju vārtu pārsvars – 4:1. Otrās trešdaļas vidū Ķekavas florbolistiem rezultāta starpību izdevās samazināt līdz minimumam (3:4), bet līdz otrajam pārtraukumam laukuma saimnieki guva vēl vienus vārtus – 5:3. Pēdējā periodā "Talsu NSS/Krauzers" guva divus bezatbildes vārtus un varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 7:3.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar trim piespēlēm bija Toms Bitmanis, divus vārtus guva Armands Budreika, pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Artis Raitums un Valters Kalnietis, bet balvu kā labākais spēlētājs saņēma Matīss Fogelis, kurš izcēlās ar vienu precīzu metienu. Par labāko Ķekavas komandā atzina Dināru Vaitaiti, kurš ar diviem vārtu guvumiem bija rezultatīvākais.

SF
JUGLASCIEMS