Latvijas izlase pieveic igauņus, "hat-trick" Kovaļevskim

07.09.2019

o_1dk41re4cfrkchurbq11e91cdn1q.jpg

Valmierā notiekošā Četru nāciju turnīra florbolā otrajā dienā pie pirmās uzvaras tika Latvijas vīriešu izlase, kas ar 14:7 pieveica Igaunijas florbolistus.

 

Latvijas izlase mačā pret kaimiņiem igauņiem jau pirmo sešu minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 2:0 – pa golam pretinieku vārtos iemeta Aivis Kusiņš un Artis Raitums. Arī Igaunijas florbolisti pirmajā periodā guva divus vārtus, bet vadībā ar 5:2 atradās mūsējie, jo vārtus guva arī Toms Akmeņlauks, Armands Savins un Jānis Ragovskis. Līdz otrās trešdaļas vidum Latvijas florbolisti panāca jau 8:2 (vārtus guva Klāvs Jansons, Rolands Kovaļevskis un Toms Bitmanis), bet pirms pēdējām 20 minūtēm mūsējiem bija tikai četru vārtu pārsvars – 9:5, devītos vārtus Latvijas izlases labā iemeta Rolands Kovaļevskis, kuram tas šajā mačā bija jau otrais gols. Pēdējās trešdaļas  pirmajās desmit minūtēs abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – 10:6, Latvijas izlases labā jau otros vārtus guva Aivis Kusiņš. 56.minūtes sākumā "hat-trick" sev noformēja Rolands Kovaļevskis – 11:7. 59.minūtes sākumā pēc Kovaļevska piespēles vārtus guva Kārlis Jānis Petrovskis (12:7), tajā pašā minūtē savus otros vārtus šajā mačā iemeta Klāvs Jansons (13:7), bet punktu mača pēdējā sekundē ar precīzu metienu pielika Edgars Puriņš -  14:7.

 

Rīt, turnīra pēdējā dienā, jau pulksten 9.00 no rīta spēkiem mērosies igauņi un šveicieši, bet pulksten 14.00 tiksies Latvijas un Somijas florbolisti.

 

Ieejas maksa uz vienas dienas spēlēm – 3,00 eiro.


SF
JUGLASCIEMS