Oficiālā Latvijas florbola čempionāta bumbiņa turpmāk būs "Oxdog Rotor"

12.07.2018

linorotor.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) vienojusies par sadarbību ar florbola inventāra izplatītāju SIA "LINO & Co", kas paredz, ka piecās Latvijas florbola čempionāta pieaugušo līgās jaunajā sezonā tiks spēlēts ar "Oxdog" ražotajām "Rotor" bumbiņām.

 

Latvijas florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons pauda lielu gandarījumu par panākto vienošanos ar pieredzējušāko florbola inventāra izplatītāju Latvijā:

 

""Oxdog" patlaban ir ne tikai viens no jaunākajiem, bet arī viens no populārākajiem un progresīvākajiem florbola inventāra ražotājiem pasaulē. Jaunais sadarbības līgums ar SIA "LINO & Co" - "Oxdog" zīmola preču oficiālo izplatītāju Latvijā - paredz četrus gadus ilgu sadarbību, kuras laikā iecerēts to vēl vairāk paplašināt, lai vispusīgāk un kvalitatīvāk attīstītu mūsu sporta veidu.

 

Latvijas čempionātos florbolā pieaugušajiem, sākot ar 2018./ 2019. gada sezonu, oficiālās spēļu bumbiņas būs "Oxdog Rotor". Vienošanās ar SIA "LINO & Co" paredz arī visiem Latvijas florbola klubiem noteikt īpaši izdevīgas cenas florbola bumbiņu iegādei.

 

Paldies florbola inventāra ražotājam "Oxdog" par jauno atbalsta programmu Latvijas florbolam un paredzamo tālāko sadarbību jau vistuvākajā nākotnē!

 

Lai "Oxdog Rotor" arī turpmāk ir "Lieliska bumbiņa - lieliskai spēlei"!"

 

Apmierināts ar noslēgto līgumu ir arī SIA "LINO & Co" valdes loceklis Normans Ievenieks:

 

"Esam patiesi gandarīti un lepojamies, ka tuvojoties sava uzņēmuma 20. gadskārtai, varam noslēgt ilgtermiņa sadarbības līgumu ar vienu no perspektīvākajām Latvijas sporta federācijām - Latvijas Florbola savienību.

 

Daudzo florbolā pavadīto gadu laikā esam saskārušies un izplatījuši daudzu florbola zīmolu inventāru un varu apgalvot, ka "Oxdog Rotor" ir vienas no labākajām, izturīgākajām florbola bumbiņām, kādas līdz šim ir izplatītas un lietotas.

 

Man liels prieks, ka tagad visu Latvijas florbola čempionāta līgu komandas varēs izmantot tiešām kvalitatīvu produktu par ļoti labu cenu!"

 

SIA "LINO & Co" ir sporta preču izplatītājs, kas Latvijas florbola tirgū veiksmīgi darbojas kopš 1999. gada un izveidoja Latvijā pirmo oficiālo florbola inventāra veikalu lino.lv (tagad - arī florbolaveikals.lv).

SF
JUGLASCIEMS