Junioru čempionātā triumfē "Lielvārde/COFFE MASTER/FANS"

13.05.2015

1905.jpg

Par Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempioni vecuma grupā U18 kļuvusi komanda "Lielvārde/COFFE MASTER/FANS", kas izšķirošajā mačā savā laukumā ar 6:3 pieveica "Bauskas BJSS" florbolistus. Turnīra simboliskajā izlasē tika iekļauti lielvārdieši Kristers Puķītis un Endijs Gerasimovs, kā arī baušķenieks Rolands Kovaļevskis.

 

Finālspēlē starp "Lielvārde/COFFE MASTER/FANS" un "Bauskas BJSS" pēc pirmā perioda rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu (1:1), bet otrajā trešdaļā lielvārdiešiem izdevās gūt trīs bezatbildes vārtus – 4:1. Pēdējā perioda pirmajā pusē baušķenieki laukuma saimnieku pārsvaru samazināja līdz minimumam (3:4), taču izšķirošajās minūtēs aukstasinīgāki un meistarīgāki bija Lielvārdes juniori, kuri svinēja uzvaru ar 6:3, pēc divu gadu pārtraukuma atgūstot sev Latvijas čempionu titulu.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Endijs Gerasimovs, kurš šajā mačā atvairīja 37 pretinieku metienus. Rezultatīvākie viņa komandā bija Dāvis Janovskis ar trim vārtu guvumiem, Kristaps Urtāns ar 3 (1+2) punktiem, kā arī Sandis Mihailovskis ar 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp Bauskas florbolistiem atzina vienu vārtu autoru Uģi Ritvaru Jirgensonu, bet rezultatīvākie bija Valdis Vāvers ar diviem goliem un Rolands Kovaļevskis ar divām piespēlēm. Turnīra simboliskajā izlasē tika iekļauti lielvārdieši Endijs Gerasimovs un Kristers Puķītis, kā arī baušķenieks Rolands Kovaļevskis.

 

"Bauskas BJSS" - "Lielvārde/COFFE MASTER/FANS" 3:6 (1:1, 0:3, 2:2)


SF
JUGLASCIEMS