ZU-14 grupā uzvar "FS Masters/Ulbroka"

21.05.2012

fsmasters.jpg

Par Latvijas čempionāta florbolā bērniem un jauniešiem uzvarētājiem vecuma grupā ZU-14  kļuvuši "FS Masters/Ulbroka" florbolisti, kuri izšķirošajā spēlē ar 3:2 pārspēja "Talsi/Vika Wood 1997/1998". Pie bronzas medaļām tika "Bauskas BJSS", kas ar 7:4 uzvarēja "Ķekavas Bulldogus".

 

Ķekavas sporta namā notikušajā spēlē par čempionu kausu rezultātu pirmā perioda vidū atklāja "Talsi/Vika Wood 1997/1998" spēlētāji – 1:0. Otrajā trešdaļā "FS Masters/Ulbroka" ne tikai panāca izlīdzinājumu, bet pat izvirzījās vadībā ar 2:1. Pārtraukumā dodoties, rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu – 2:2. 36.minūtē precīzs metiens padevās ulbrokietim Reino Ješēvicam. Kā vēlāk izrādījās, tie bija "FS Masters/Ulbroka" uzvaras vārti – 3:2. Divus vārtus Ulbrokas komandas labā guva Viesturs Matjukevičs, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ringolds Švītiņš. Talseniekiem abus vārtus guva Krišs Treimanis.

 

Spēlē par bronzas medaļām pirmos vārtus guva "Ķekavas Bulldogi" (1:0), bet otrajā ar trim trāpīgiem metieniem atbildēja "Bauskas BJSS", izvirzoties vadībā ar 3:1. Pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē baušķenieki panāca jau 4:1, bet tad trīs vārtus pēc kārtas guva ķekavieši, izlīdzinot rezultātu – 4:4. Spēles pēdējās sešas minūtes veiksmīgāk aizvadīja Bauskas florbolisti, kuri guva vēl trīs vārtus, kamēr "Ķekavas Bulldogi" palika tukšā – 7:4. "Bauskas BJSS" rindās ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Valdis Vāvers, 4 (1+3) rezultativitātes punkti arī Ņikitam Maksurovam. Ķekaviešu rindās rezultatīvākais bija Klāvs Ozoliņš, kurš iemeta trīs vārtus un vēl vienu reizi rezultatīvi asistēja.

SF
JUGLASCIEMS