Ulbrokieši jau pirmā perioda laikā nodrošina uzvaru pār "Kurši/Ekovalis"

12.01.2020

ulbroka_disereits_19.jpg

Pēc diviem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem uz uzvaru takas atgriezusies ELVI florbola līgas vīriešiem vicečempione "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", kas šovakar savā laukumā jau pirmo 15 minūšu laikā iemeta Liepājas komandas "Kurši/Ekovalis" vārtos piecas bumbiņas (5:0), galarezultātā svinot panākumu ar 5:2. Ulbrokiešu vārtsargs Ivars Dišereits atvairīja 34 no 36 pretinieku metieniem.

 

"Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" šovakar savā laukumā uzņēma Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis", kuru pirmā riņķa mačā viesos bija uzvarējusi ar 8:4. Šovakar ulbrokieši uz jautājumu par spēles uzvarētāju atbildēja jau pirmā perioda laikā, kad pēc Ata Blinda, Valtera Lapiņa, Jāņa Jaunzema, Rolanda Kovaļevska un Mārtiņa Jāņa Mendes metieniem bija izvirzījušies vadībā ar 5:0. Spēles turpinājumā mājinieki pie vārtu guvumiem vairs netika. Liepājnieki iemeta pa vienam gola otrajā un trešajā periodā (Kaspars Klamers un Ričards Dēvits), bet uzvaru ar 5:2 svinēja Ulbrokas komanda.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma vārtsargs Ivars Dišereits, kurš atvairīja 34 no 36 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Mārtiņš Jānis Mende un Rolands Kovaļevskis – pa 2 (1+1) punktiem, Par labāko starp liepājniekiem atzina pirmo vārtu autoru Kasparu Klameru. Pēc šīs uzvaras ulbrokiešiem turnīra tabulā ir 34 punkti, bet joprojām otrā vieta. Liepājas komanda ar 29 punktiem ieņem sesto pozīciju.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS