Imbovics un "Kurši/Ekovalis" atstāj sausā "Ķekavu"

05.10.2019

kursi_kopa_19.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem pirmo reizi šajā sezonā kāda no komandām atstāja laukuma bez vārtu guvuma. Tā gadījās "Ķekavai", kas šovakar savā laukumā ar 0:7 atzina Liepājas vienības "Kurši/Ekovalis" pārākumu. Liepājnieku vārtsargs Aksels Imbovics atvairīja visus (31) ķelaviešu metienus.

 

Liepājas ambiciozā komanda "Kurši/Ekovalis" šovakar viesojās pie "Ķekavas", kas līdz šim varēja palepoties ar vienu uzvaru. Jau līdz pirmā perioda vidum liepājnieki pieteicās uz panākumu šajā mačā, izvirzoties vadībā ar 3:0. Pa bumbiņai laukuma saimnieku vārtos ieraidīja Mihails Kostusevs, Gints Siliņš un Ričards Dēvits. Pēc otrās trešdaļas Liepājas komanda atradās vadībā ar 4:0, bet visā spēlē triumfēja ar 7:0, tā arī neļaujot Ķekavas florbolistiem gūt vismaz goda vārtus.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Aksels Imbovics, kurš atvairīja 31 pretinieku metienu, savu cietoksni nosargājot neieņemtu. Rezultatīvākais šajā spēlē ar 3 (2+1) punktiem bija Gints Siliņš, pa diviem vārtiem guva Mihails Kostusevs un Edgars Freimanis, bet Ričardam Dēvitam 2 (1+1) punkti. Par labāko starp ķekaviešiem tika atzīts Ernests Ronis.

SF
JUGLASCIEMS